Gorghiu, despre curăţenia în PNL: Înainte de a critica pe alţii, să ne uităm în curtea noastră

| 31 ian, 17:02

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu le-a spus, sâmbătă, participanţilor la Consiliul Naţional al PNL, că, înainte de a critica pe alţii, PNL trebuie să se uite „în curtea sa” , arătând că nu sunt încă suficiente pârghii de a face curăţenie în partid, dar voinţă există.

“Înainte de a-i critica pe alţii, trebuie să ne uităm mai întâi în curtea noastră. Nu putem închide ochii şi să ne prefacem că nu ştim că nu avem încă suficiente pârghii pentru a face curăţenie în partidul nostru. Da, voinţa există, ne trebuie şi reguli noi. Reguli care să fie intransigente cu cei care pun în pericol integritatea PNL şi stimulatoare pentru cei care vor să ni se alăture, din societatea civilă, din rândul tinerilor şi a oamenilor care nu se regăsesc acum în niciun partid. Avem nevoie şi de o fundamentare doctrinară”, a afirmat Gorghiu la Consiliul Naţional al PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 feb, 09:32
Adam
Afacere tip franciza
Oferte de lucru pentru toti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
31 ian, 18:36
whitew fox
start
Excelent!Puteti incepe cu blaga...
01 feb, 00:54
Aurel
Espresia neputintei
D-na Gorghiu, nu va trebuie nimic, in afara de aplicarea legii conform Constitutiei Romaniei; "Nimeni nu-i mai presus de lege in fata careia toti suntem egali.
Daca veti mai avea cateva iesiri de genul asta, veti face romanii, sa planga, ca sansele lor pentru o viata mai buna dispar in ceata, precum banii si averile tari-n conturile mafiotilor si retelelor de crima organizata.
Diaspora ce zice?
D-voastra ce ziceti?
Este inadmisibil ca un lider sa nu intrezareasca solutii (parghii). In astfel de cazuri singura solutie este demisia, daca exista un minim de responsabilitate si demnitate fata de tara.
La vremuri noi, oameni noi!
Pentru cate sute de mii sau milioane de locuri de munca aveti solutii si care sunt acele solutii?
Renuntati la oamenii care n-au performat cand au avut ocazia, la hoti, la spagai, la membrii retelelor de crima organizata, la consiliile de administratie la incasarea de dividende nemuncite!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ