SURSE: Ce transfer SPECTACULOS pregăteşte PNL

| 04 feb, 10:19

Partidul Național Liberal are planuri mari pentru perioada următoare, iar unul dintre aceste planuri ar fi un transfer spectaculos pe scena politică. Este vorba de primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone. Se pare că Piedone ar avea de gând să se mute la liberali. El poartă negocieri pe această temă cu liderii PNL și în schimb, se pare că cere garanții că va fi susținut pentru o candidatură la Primăria Generală a Capitalei, scrie evz

Săptămâna trecută, primarul Piedone și-a dat demisia din funcția de conducere al PC, însă el nu ar putea trece cu adeziunea la PNL, pentru că ar însemna să își piardă mandatul de primar.

În urmă cu câteva săptămâni, înainte de demisia din funcțiile de conducere din partid, Piedone transmitea că PC trebuie să se modernizeze, să se reformeze şi să meargă pe propriile picioare. În ultima perioadă, mai ales după ce președintele fondator al PC l-a criticat public pe șeful conservatorilor, Daniel Constantin, în PC au apărut două poluri de putere, unul format în jurul lui Constantin și unul în jurul lui Piedone.

Citeşte şi: PNL curtează UDMR pentru formarea unei noi majorități

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 feb, 11:33
gica
piedone....
Cum se aduna toti ...vangheliotii ...si se curata ,in sfarsit PSD de analfabeti si profitori .....va dau blaga si johanis posturi de ....ministri ,primari, numai sa-l tradati pe Ponta ,?? nu-i nimic ,dupa ....se ocupa ,sa scape de voi ....ati uitat ...dosarele ??

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ