Alina Gorghiu îl atacă dur pe premierul Ponta

| 02 feb, 23:04

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a afirmat luni că discursul premierului Victor Ponta din Parlament nu are niciun fel de susținere, adăugând că prim-ministrul este "obosit politic".

"Mi se pare un premier obosit, (...) obosit politic, ostenit politic, motiv pentru care cred că domnia sa ar fi bine să se odihnească și să se odihnească în Kiseleff sau oriunde dorește domnia sa, dar cred că odihna la Palatul Victoria este cea mai proastă variantă pentru care poate să opteze și nu pentru cei din PNL că, poate, strategic, politic ar fi să rămânem în continuare în Opoziție", a spus Gorghiu, la Digi 24, întrebată dacă este de părere că planurile premierului Ponta cu privire la prioritățile legislative sunt depășite.

Ea a spus că afirmațiile premierului nu au niciun fel de susținere. "M-am săturat de acest discurs care în realitate nu are niciun fel de susținere, niciun fel de ancoră în proiectele pe care le propune Guvernul", a declarat Gorghiu.

Citește și: Victor Ponta: Vom prezenta spre dezbatere primele măsuri de reașezare a salariilor din domeniul bugetar

Copreședintele liberalilor a afirmat că Educația are 3,7% din PIB, în timp ce media în țările din Europa de est este de 4,7% din PIB, iar în ceea ce privește Sănătatea alocările sunt de 4%, în timp ce Polonia are 8 sau 9%, iar Cehia 7,5% din PIB.

Potrivit liderului PNL, cea mai păguboasă legislație în materie de predicție este cea privind Codul fiscal.

Gorghiu a completat că obiectivul PNL nu este guvernarea, ci reducerea decalajului nivelului de trai între România și restul statelor din UE.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 feb, 09:54
liviuioan
--BETIGASUL PARFUMAT--fumega--
LUMINI si UMBRE--Istoria zbuciumata a PNL ( putred de vechi ) de dupa 90--nu a cunoscut umilinta mai mare decat atunci cand i s-a impus un conducator . ISTERICALELE--DUDUII--care arata mai mult a GELOZIE---gelozie care apare fie din neputinta fie dintr-o prejudecata fie din experimentari--ESUATE-- CRIN ANTONESCU--s-a bucurat de o popularitate confortabila si a fost lucrat , mai mult sau mai putin discret . FA--un sondaj --DUDUIE---vine 2016--ce se intampla zilele astea ar putea declansa un nou--2012-- . PDL + PNL = PDL
03 feb, 09:03
Ella
Munca la domiciliu pe calculator.
Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
03 feb, 05:37
tyrex
Tampita si pocitania asta urata ca moartea are obsesia vietii ei;Ponta. In fiecare zi si noapte in halucinatiile ei idioate repeta la infint acelasi lucru, obsesia ei. Alta preeocupare de cind a fost aranjata pe sub mana sa conduca gasca aia de kriminali si tradatori, nu are, ea e sefa de partid sa se razboiasca zilnic cu Ponta. Nu o intreseaza soarta romanilor, a tarii, a situatie plolitice si economice de care nu scoate o vorba ,pe hoasca asta o intreseaza un singur lucru. Atata imbecilitate si nesimtire este de necrezut. Dispari pocitania drakului ca esti exemplul perfect a tot ce e mai urat si mai dezgustator la o femeie. Mars la Jilava.
03 feb, 02:40
Dottore
Aspirina saracului
D-na Gorghiu, mai bine va tratati cosurile alea gretoase de pe obraz. O fi Ponta obosit dar tu esti cam statuta asa ca mai lasa partidul si traieste-ti viata ! Hai, la fapte si lasa gargara de doi lei.
03 feb, 08:28
Nicu Voicu
Deci, actualii reformati liberali, urla ca se guverneraza prost. Blaga sta la cutie si o baga pe Gorghiu la inaintare. Cand liberalii guvernau cu Tariceanu, pedelacii urlau ca se guverneaza prost. Cand pedelacii guvernau in frunte cu Basescu, liberalii urlau ca se guverneaza prost. Pe cand liberalii erau in USL, pedelacii urlau ca e proasta guvernarea. Acum, cei ce au guvernat prost urla ca se guverneaza prost. Si cea mai vocala si agresiva este Alinuta, favorita presedintelui. Daca cauti in biografia ei, descoperi ca are o scoala superioara la o facultate crestina, are cateva diplome obtinute pe la diverse facultati aiurea de prin tara, si a spart casele unora, de regula colegi din partid cu ceva functii. Acum, e normal ca vor la putere si chiar Johannis trebuie sa-i recompenseze pt promovare si sustinerea in campanie, dar ar fi moral ca acest partid cu membrii pedelaci ce l-au sustinut pe Basescu, sa ajunga iar la putere? Bun, sa plece Ponta. Dar cine sa vina? Coruptii si sustinatorii lui Basescu care puteau opri macar la referendumul din 2012, o parte din jaful ce acum ni se dezvaluie? Chiar isi doreste populatia asa ceva? Alinuta , Blaga si Iohannis, inainte de a deschide gura, oare gandesc ?
03 feb, 08:35
Aurel S.
Comantariu scurt...
OK!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ