Alina Gorghiu: PNL nu are pretenţia că va inventa roata graţie programului de guvernare

| 04 feb, 15:41

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a dezvaluit miercuri la DC News,  cateva dintre temele programului de guvernare al PNL, dar si termenul cand va fi dezvaluit populatiei.

“Exista o preocupare despre cum se va face majoritatea parlamentara, cand se termina programul de guvernare. Se lucreaza la o majoritate, iar  in acest moment aceasta discutie nu mai este atat de importanta, pentru ca sut atatea teme care sa-i preocupe”, a declarat ALINA GORGHIU la DC News.

“Vom ajunge si la guvernare, dar nu pot sa va spun data cand se va ajunge la guvernare, dar importante sunt proiectele   cu care se va veni in exercitiul guvernamental. Sunt temele la care colegii mei  lucreaza  la programul de guvernare in frunte cu CATALIN PREDOIU, program pe care il vom pune pe masa Parlamentului in primul rand, ulterior pe masa Palatului Victoria.

Despre programul presedintelui KLAUS IOHANNIS cu care a castigat alegerile, co-presedintele PNL a declarat ca: “Programul va fi dezvaluit dupa data de 28 februarie. Este un program de guvernare care nu va inventa roata.  Obiectivul poate fi rezonabil daca este facut si asumat de o echipa coerenta si cu un program corect.

Sa va dau un exemplu. Sanatate. Care este procentul din PIB. Unul dintre ce le mai scazute din Europa de Est, 4 la suta. Polonia are 7 la suta, Cehia, 7,5, Ungaria, 8 la suta. media europeana este de circa 10 la suta. Eu, ca guvern liberal trebuie sa maresc acest buget   pentru sanatate.

Tag-uri: Alina Gorghiu, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 feb, 22:18
Exilatul Gica
Alina Gorghiu
Nu stiu de ce, dar aceasta "demozela", Alinutza lui Gorghiu, seamana foarte bine, din ce in ce mai mult, decand a capatat ceva putere, in "Unicul Partid ce Vrea Toata Puterea si binele Romaniei - de fapt o Monstruasa Coalitie PDL-PNL, seamana , ziceam cu Elene Udrea Gabriela si ....tineti-va bine, cu Alina Bica. O diferenta exista. Aceea ca presedintele ei este Johannis Verner Klaus - Masia ce va salva Romania, evident, abia dupa 28 Februarie. Ce bine ca nu avem an bisect, ar fi fost amanata "Salvarea Nationala" panea pe 29 Februarie.
Si sa vezi atunci minune. Un program PNL-ist batut in cuie, care va reinventa roata, care a dus Romania in prapastie. Si ei, si ea, Gorghiu, au fost acolo, la guvernare si in Parlament. Si a votat si ea. si a ridicat mana in sus, cu degetele doua, rasfirate (nu cele de la picioare).
Cine vor mai lucra pana pe 27 februarie ( cu F mare) la miezul noptii la program ? Pai - Predoiul Primul Ministru Johannisian, Blaga- mentorul afacerist si regina spaima vamilor, Mihailescu- materia cenusie importata de la comunisti, si toata gasca de mafioti si penali acoperiti si astrucati de Mandra Justitie Independenta acum de Bisnitzarul Basescu. Vor mai da o mana de ajutor prea doritii huliti de populatia Romaniei, Boc, M. Ungureanu - o veni la SRI- deci " ciocul mic"., Blejnar si Vantul si poate si alti fosti ministrii PDL-ei sau PNL-ei, penali sau de prin puscarii. Pai ala cu Gura Mare - Videanu, Berceanu, Petre al lui Roman, si etc, etc.
Sa vedeti dragi romani, ce program de guvernare va iesi. Se vor imbogati saracii si vor saraci bogatii, doar pe Lumea cealalta, caci pe asta si PDL si PNL au aratat de ce sunt in stare.
Cum Johannis, nu va a vea dreptul "constitutional" de a se amesteca in treburile Partidelor - shick- sau Parlamentului si Justitiei, dar doar la "Serviciile Indep-endente", si in special pe la SRI, DNA, etc, el va fi doar Balanta de Echilibru ntre Bogati si Saraci. Adica 90% din populatia sar
04 feb, 17:10
liviuioan
--DATA--la secret--
OK-ul lui--BOGDAN OLTEAN si avizul de la ROM -CONTROL--e putina treaba cu VOSGANIAN--dar compenseaza , QUINTUS--paza, asigurata de MICEDU--BLAGA--FLUTUR .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ