Carmen Iohannis, prima CEARTĂ publică în calitate de Primă Doamnă

| 02 feb, 10:36

O inițiativă a unor elevi de clasa a 5-a de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr, pare să tulbure apele între soția președintelui Klaus Iohannis și directorul acestei instituții de învățământ din Sibiu. Copiii ar fi vrut să facă o mică petrecere la care ei și profesoara lor de engleză să vină în pijamale la școală, scrie oradesibiu.ro.

Toată această poveste cu iz de vacanţă legată de săptămâna “Şcoala altfel” şi de faptul că prima doamnă ar putea să predea îmbrăcată în pijama a pornit de la o puştoaică de clasa a cincea.

Fetiţa cu orizonturi moderne, conturate în câţiva ani de şcoală făcuţi în străinătate, despre care se ştie că este fiica unuia dintre verii soţiei şefului statului, a avut iniţiativa unei “Pijama party”, model american.

De aici şi până la strângerea de semnături ale elevilor dornici ca soţia preşedintelui României să le predea în pijama nu a fost decât un pas. Un pas mare, pe care însăşi prima doamnă, Carmen Iohannis, profesoară de engleză pentru liceeni, l-ar fi girat cu zâmbetul pe buze.

“De fapt, a fost vorba de o mică petrecere a elevilor de clasa a cincea. Era vorba să aducă un suc, o prăjitură şi să socializeze îmbrăcaţi mai sport, nu chiar în pijama. A fost ideea unei fetiţe care a învăţat în străinătate. Nu s-a pus nici un moment în discuţie problema ca doamna Iohannis să predea în pijama. Pare amuzant, dar cât sunt eu aici, acest lucru nu se va întâmpla”, ne-a declarat prof. Gabriel Negrea, directorul Colegiului Naţional Gheorghe Lazăr din Sibiu. Problema care a răscolit întreaga şcoală sibiană de renume va fi studiată pe toate feţele în colegiul profesoral şi în colegiul de administraţie al liceului, anunta libertatea.ro.

Citește și: Soții IOHANNIS, în lacrimi. E TULBURĂTOR! VIDEO

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 feb, 20:23
gina
ideea fetitei e super , copii romanii inteleg mai bine ca niste profesori arhaici infiptii in niste obiceurii stricten , pacat ca acesti copii pierd anumite chestii din cauza la astfel de dascalii vechiiii

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ