Cine este designerul care se ocupă de vestimentaţia Primei Doamne

| 28 apr, 22:59

Ținutele pe care le poartă Carmen Iohannis au fost atent analizate încă din prima zi în care soțul ei, Klaus Iohannis, și-a anunțat candidatura pentru președinția României. Prima Doamnă este foarte atentă la imaginea sa, iar începând de astăzi se pare că a ales să colaboreze cu designerul Stephan Pelger. Stephan Pelger este unul dintre designerii români celebri atât pe plaiurile mioritice cât și în afara granițelor.

El este preferat de vedete autohtone precum Laura Cosoi, Ileana Badiu, Andreea Raicu și multe altele.

Creațiile sale se pare că sunt și pe placul Primei Doamne. Carmen Iohannis i-a făcut o vizită lui Stephan Pelger, la atelierul din Capitală și, potrivit creatorului de modă, întâlnirea s-a încheiat cu succes, urmând ca pe viitor între cei doi să existe o colaborare.

”Astăzi a fost o zi cu totul specială !!! Am făcut sfeștania atelierului, am avut multe întâlniri, iar ultima s-a încheiat chiar cu Prima Doamnă a României, o adevărată prezența elegantă și, din câte mi-am dat seama, un suflet frumos! Sunt foarte onorat de aceasta nouă colaborare”, e mesajul lui Stephan Pelger, încântat de faptul că va lucra pentru Carmen Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ