INCENDIAR: Cum și-a cumpărat Klaus Iohannis casele, DEZVĂLUIRI incredibile ale rudelor

| 13 apr, 12:12

Unul dintre cele mai dezbătute subiecte în campania electorală prezidențială a fost cel al caselor lui Klaus Iohannis. Verișoara lui Carmen Iohannis, Doina Lazurca, lămurește misterul și explică de unde a avut Iohannis banii de case.

“Petrecerea s-a tinut la restaurantul hotelului Parc, aproape de stadionul din Sibiu. Au avut o gramada de invitati, vreo 200 de oameni, adica o suta de familii. Mai multi au fost din partea familiei lui Carmen, adica din partea noastra, pentru ca Lazurca este neam mai numeros ca al lui Iohannis, mai ales ca multi sasi plecasera deja din Romania. Iar Ioan, tatal lui Carmen, era un blanar respectat, au venit multi la nunta doar pentru ca il stiau pe el”, a declarat pentru wowbiz.ro Doina Lazurca, verisoara lui Carmen Iohannis.

“Tin minte ca darul a fost cam 2.000 de lei de persoana, adica 4.000 de lei de familie, cam cat era un salariu bun pe vremea aia. Uite asa, Klaus si Carmen au strans la nunta vreo 400.000 de lei, sa nu se mai mire unii ca de unde au avut la Revolutie 10.000 de dolari ca sa-si cumpere casa. De acolo ii aveau, de la nunta. Si au avut si niste nasi tocmai din Austria, niste prieteni de-ai lor”, ne-a mai spus ruda primei doamne a Romaniei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 apr, 08:55
Florin Stefan
Oferta
Cea mai accesibila oferta de lucru online! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire online, de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim toate detaliile dupa ce trimiteti un mesaj cu textul ”Info” la aceasta adresa de email: [email protected]
15 apr, 13:49
Adrian
part-time
Info

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ