Traian Băsescu îi ATACĂ DUR în Vinerea Mare pe Iohannis şi Ponta

| 10 apr, 10:52

Fostul preşedinte Traian Băsescu trage un semnal de alarmă pe Facebook că cei mai importanţi oameni din stat nu sunt în ţară pentru a lua poziţie faţă de răpirea românului din Burkina Faso.

"Un cetăţean român pe nume Iulian Gherguţ a fost răpit de o grupare radicală în Burkina Faso. Orice stat democratic tratează un astfel de eveniment ca pe o agresiune teroristă la adresa sa şi pune în mişcare toate resursele instituţiilor de securitate naţională pentru recuperarea cetăţeanului răpit. Doar resursele diplomatice nu sunt suficiente.

Citeşte şi:  Americanii şi francezii îl caută pe românul răpit în Burkina Faso

În capul mesei, unde se fac analizele de două ori pe zi, trebuie să se afle ori preşedintele, ori primul ministru, adică cineva care să-şi asume activitaţile în afara teritoriului naţional cu atît mai mult cu cît, în Africa de Vest, cu siguranţă găsim resurse de cunoaştere.

Citeşte şi:  Detalii cutremurătoare despre românul răpit de terorişti în Burkina Faso

Marele ghinion al lui Iulian Gherguţ este că ambii decidenţi sunt în vacanţă", conchide Traian Băsescu.

Citeşte şi:  Klaus Iohannis, vacanţă în Madeira. Din ce bani şi-a plătit vacanţa

Iulian Ghergut a fost răpit sîmbătă, 4 aprilie, de indivizi înarmati de la o mină din Burkina Faso. Directorul companiei care administrează mina a declarat autoritătilor că cinci persoane l-au răpit pe român, după ce au atacat o patrulă de securitate pe care acesta o conducea. Soferul românului si un jandarm care le asigura protectia au fost răniti. Incidentul a avut loc la santierul minier Tambao, care este administrat de Pan African Minerals, o subsidiară a companiei Timis Corporation detinute de Frank Timis, un om de afaceri cu cetătenie română si australiană, care locuieste la Londra si are investitii în petrol si minerit în Africa. În urma atacului, soferul a fost rănit la picior, iar jandarmul a suferit leziuni grave.

După ce l-au răpit pe român, cei cinci indivizi s-au îndreptat spre granita cu Mali. Incidentul a avut loc după amiază, iar mai multe echipe din Burkina Faso au plecat în căutarea lui Ghergut.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

8 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 apr, 01:27
ady
Are dreptate, cu toate ca e o vrajeala politica. Vrea sa ne aduca aminte, pe ocolite, ca el a contribuit la eliberarea unor ostatici acum ceva ani si ca astia nu's in stare sa faca ce-a facut el.
11 apr, 19:02
ion
pai rapirea de acum 10 ani,a fost o vrajala benefica pentru iel,de iel pusa la cale,sa poata scoate din tara niste dolari, este vorba de 10 mil.de dolari,din care o parte ,a trecut in conturile lui.
10 apr, 22:17
Alexandru Valeriu Pantelimon
Dupa ce un deceniu -cel mai negru din istoria noastra - ne-a jefuit , acuma este ingrijorat de soarta unui roman . Cinic , ce gluma sinistra !
10 apr, 13:40
stefan
oferta
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Nu este necesara nici un fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero.sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala.Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.Se lucreaza part-time sau full-time,la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de ainvata ceva absolut nou si de viitor.Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ''Info'' la adresa :[email protected]
10 apr, 13:29
liviuioan
---4 CUBURI--
Unde sunt cuburile ? # Vanatul rasplateste pe vechiul vanator / Ce-a stat de mult la panda sa prinda prada vie . / Prin cruntele desisuri am sa va aduc in zbor, / CIRACI DE TRISTA BUCURIE . # Baudelaire
10 apr, 12:25
FIX-PIX
.......rãposatu' ex-bãsescu latrã iar.....sinistru shi abject specimen.........nici acum nu realizeazã aceastã nãpârcã jegoasã câtã URÃ este îndreptatã asupra lui , a familiei lui , a gãshtilor abjecte pe care le-a avut în mandatele lui la "cotroceñi"....pentru rãul fãcut ROMÂNIEI shi ROMÂNILOR........."atacã" jegurile din justitzie , pe care el le-a numit , dar el este pe tushe iar ei sunt în functzii.........totushi "realizeazã" cã nu are ce cãuta în public, printre oameni pentru cã este linshat, îl zdrobesc oamenii la propriu pentru ce a fãcut....face nãpârca spume la gurã pentru "impotentza" în care se zvârcoleshte..........curva din Pleshcoi este dupã gratii, nu-i poate ciocãñi ouãle iar neuronii lui s-au scurtircuitat..........urmeazã URGIA.......
10 apr, 16:33
Ia gogoasa antenista.. neamule
minciuna formatA3
Uitati-va la FIX PIX asta cum face clabuci, saracu'.
Iar le-a dat-o, Base.. grav taratoarelor ...antenistii si usl-istii luzeri, adoratorii lui felix si ai plagiatorului mitoman stau cu gura cascata larga pt a primi dupa interviu portia de laturi zilnice de la haznale.Infectiile si dejectiile aruncate asupra norodului sunt racoritoare si digestive pt spalatii pe creier plini de ura.Tampitii de serviciu si sustinatorii coruptilor vor avea de papa cel putin 2 saptamani...
10 apr, 18:17
STUDIOSU'
.......Bravos! FIX-PIX...encantado!.......ai bãgat spaima si groaza în "format A3".....l-ai scurtcircuitat.....dar nu era prea greu la "valoarea" lui sã se scurtcircuiteze instantaneu.....se vede cã este avortat la 6,6 luni,.... probabil "gogoasa" de mã'sa a cãzut într-o hazna , de-aia are avortul "format A3" doar dejectii în cãpãtânã".......i-ai lovit în plex incredibil, pe toti.....Bravos.........sigur este un membru' al "familiei" bãsiste, acest abject "format A3"....... dar curva din Plescoi are "continuitate" la pârnaie, o boarfã abjecã, o nãpârcã mizerabilã, o târâturã infectã în fostul guvern al piticului porno boc..........le vine rândul la toti......iar nãpârca ,rãposatu'ex-bãsescu , are "orgoliu" , nu glumã.......tupeu, "curaj", de toate are nãpâca..........ba chiar vrea sã le dea o "replicã" fatã-n fatã, la procurorii si judecãtorii care au "uitat" cã el , personal i'a "numit" în functii, iar ei se "cred" "dumnezei", dacã el este un "nemernic impotent" de pensionar..........Bravos!...Bravos!....Bravos!.........encantado de comentarii gen FIX-PIX............adevãr ABSOLUT.........

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ