Adrian Zglobiu, bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu, condamnat la închisoare cu executare

| 09 apr, 15:29

Adrian Zglobiu, bărbatul care l-a scuipat pe fostul președinte Traian Băsescu, a fost condamnat definitiv la 3 luni de închisoare cu executare, informează romaniatv.net.

Adrian Zglobiu, în vârstă de 39 de ani, l-a scuipat în faţă pe Traian Băsescu în momentul în care acesta a coborât de pe nava şcoală "Mircea". Evenimentul a avut loc la finalul vizitei pe care președintele de atunci a făcut-o la bordul vasului după ceremoniile de decorare a bricului, care au avut loc în 24 mai, în dana de pasageri a Portului Constanţa.

Bărbatul a fost reţinut de procurori, în noaptea de 24 spre 25 mai, pentru ultraj, loviri şi alte violenţe, dar ulterior anchetatorii au schimbat încadrarea juridică în cazul său, el fiind cercetat pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. În aceeaşi noapte, Adrian Zglobiu a fost eliberat din arestul Poliţiei, după expirarea ordonanţei de reţinere.

În 26 mai, reprezentanţii Parchetului Tribunalului Constanţa au anunţat că preşedintele Traian Băsescu a depus plângere penală împotriva bărbatului, pentru infracţiunea de ultraj, plângerea fiind transmisă prin e-mail.

În 23 iunie, Adrian Zglobiu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului Tribunalului Constanţa, sub acuzaţia de tulburare a liniştii şi ordinii publice, dosarul fiind trimis la Judecătoria Constanţa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 apr, 17:27
_Eu~
..Fara_o_rezultanta_Vizibila_
...3 luni deci_!!...Atunci A. Sobaru cit va primi pt. darimarea in Force_PS a barierei governamentale_??...Cit ??...Nu stim~....Dar putem insa anticipa ca in cazul in care va fi condamnat cu executare, dupa ceva iesi va RECIDIVA_iarasi_=_100%_( adica din Nou mai pa' intelesul vostru_!!! )_...Solutia !...Mutatil isi voi do'mnilor intr-o vila de data asta ca PSD-ul slava domnului nu duce lipsa !,..+ ceva mai multi banuti pt. baiatul ala ce sufera de autism_...+ ce mai are El_ nevoie~..._Sa vedem insa ce hotaraste instanta_..zise_puncte-puncte~..._Hi~Hi_..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ