SOV îl ATACĂ DUR pe Traian Băsescu! Această canalie tremura luni seara din cauza whisky-ului, a urii şi a spaimei

| 09 apr, 08:55

Sorin Ovidiu Vîntu îl desființează pe Traian Băsescu. "Basescu se comporta ca un animal incoltit, care nu mai are nimic de pierdut si este hotarat sa toarne tot ce stie, doar pentru a-si scapa pielea", subliniază SOV în postarea sa de pe blog.

"Un personaj de care ne-am izbit in perioada aceasta este Traian Basescu, un Basescu terorizat de spectrul inchisorii. Va amintiti ca saptamana trecuta Udrea a amenintat din arest cu dezvaluiri explozive pentru aceasta saptamana. In locul acestor dezvaluiri, ne-am trezit luni seara cu Basescu pe postul B1TV, intr-un interviu greu de calificat, intr-un interviu devastator atat pentru el, cat si pentru cei care au crezut in el. Initial, scopul acestei iesiri a fost sa-i arate Elenei Udrea ca nu mai are nicio influenta asupra lui Coldea, Kovesi, Livia Stanciu si, drept urmare, sa nu mai ameninte ca proasta cu dezvaluiri, ca nu mai are cum sa scape.

Citeşte şi:  Sorin Ovidiu Vîntu: Dacă i-am da toată puterea lui Iohannis, acesta...

Evident, palavragiul din el nu s-a limitat doar la Rusia, la Moldova si la sus-amintitul mesaj si a inceput in mod halucinant sa faca dezvaluiri dupa dezvaluiri. Ma voi opri la cea mai grava dintre ele, la faptul ca sunt nenumarati procurori si judecatori, ofiteri acoperiti ai SRI.

Asa ceva am dreptul sa spun eu sau oricare dintre voi, dar in niciun caz un fost presedinte de tara, o asemenea recunoastere oficiala produce pagube imense in randul magistratilor si al procurorilor romani, lezeaza credibilitatea SRI-ului (nu era de ajuns un Coldea acolo, a mai trebuit sa aflati si faptul ca intreaga institutie opereaza in afara normelor legale), face praf efortul si curajul celor din DNA, iar orice act de condamnare a instantelor va fi pus in mod justificat la indoiala.

Prin aceasta confirmare, Basescu se comporta ca un animal incoltit, care nu mai are nimic de pierdut si este hotarat sa toarne tot ce stie, doar pentru a-si scapa pielea. Acest lucru, venind din partea unui „Niro” care plangea zilnic in arest, a unui Cocos sfasiat intre iubirea de fiu si iubirea pe care se pare ca inca i-o mai poarta Elenei Udrea, este daca nu acceptabil, macar explicabil, dar, venind din partea unui fost presedinte, este dezgustator.

Acest tortionar, care timp de 10 ani a distrus destinul unei intregi natiuni, a impins oameni la sinucidere, a decretat ca Romania nu este un stat social, deci fiecare cu branza ma-sii, care a distrus orice urma de coeziune sociala, care si-a bagat si si-a torturat dusmanii in puscarii, care a generat si a patronat cea mai avansata retea de crima organizata din Romania, aceasta canalie tremura luni seara ca o piftie ranceda.

Tremura din cauza whisky-ului, a urii si a spaimei", conchide SOV pe blog.

Tag-uri: SOV, traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

14 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 apr, 22:32
MIHUTZ
Basescu
ROMASCANUL ONANIST A INCEPUT SA LATRE LA COMANDA...CUI ???? BAAAI SORINE, NU MAI DA "VANTURI" CA STRICI IMAGINEA RTOMANIEI SI A MUNICIPIULUI ROMAN !!!!!
13 apr, 22:53
taranistu
fara subiect
Inca unul care se base vanturi
13 apr, 13:45
bingheanu
sictir, sov
hai sictir.. hotule
13 apr, 13:43
:George
sov, las-o moale
sov, ai avut ziaristi pe care i-ai impins spre foame.. tu si sluga ta ordinara, palshu.. tii minte ziarele ziua, gardianul etc? nu ii balacari pe altii, vezi-ti mizeria ta proprie.. sper sa mai stai la pushcarie cat cuprinde si cat e legal posibil
12 apr, 16:42
Dorel
ERATTA !
Probabil i se pot atribui orice alte defecte lui Basescu dar nu acela de a nu fi un om lipsit de curaj. Incapabilul de SOV nu stie ca numele ii este potrivit , el este doar un "vant " tras dupa o masa copioasa cu...iahnie de fasole si salata de varza murata, doua alimente mari furnitoare de..."vanturi". Oricum un bandit ca el nici nu ar trebui sa fie pomenit pe nicaieri, doar la gazeta penitenciarului poate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ