DEZVĂLUIRE ŞOCANTĂ: Băsescu are o înţelegere secretă cu Kovesi şi Coldea. Scandalul dintre ei e de faţadă

| 08 apr, 19:39

Conflictul dintre Traian Băsescu şi oamenii pe care i-a susţinut pe vremea când era preşedinte - generalul SRI Florian Coldea, preşedintele ÎCCJ, Livia Stanciu, şi procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi - nu este luat de bun de toată lumea. Responsabil de teoria conspiraţiei este fostul jurnalist şi senator Sorin Roşca Stănescu.

Din închisoare, acesta susţine posibilitatea ca Traian Băsescu să aibă o înţelegere ascunsă cu oamenii pe care îi denigrează în ultima perioadă, potrivit stiripesurse.ro.

"Traian Basescu stia perfect, cum stia o tara intreaga, ca nu va mai fi presedinte. Ca, din acel moment, vor exista inevitabile tradari si inevitabile operatiuni de razbunare. De revansa. In consecinta, daca avea un elementar instinct de conservare, daca era cat de cat un om politic, se pregatea temeinic pentru asemenea eventualitatea. Si, cred ca nu se indoieste nimeni de faptul ca Traian Basescu este unul dintre cele mai bine antrenate animale de prada, animale politice pe care le-a dat Romania in ultimele decenii. Un personaj fara niciun fel de scrupule. Cum am putea, asadar, sa ne imaginam ca a lasat asemenea lucruri - cele trei „chei”, cum singur s-a exprimat - la voia intamplarii?

Citeste si: BOMBĂ! Soţii Iohannis au făcut o mică AVERE la nuntă. S-a aflat ce sumă FANTASTICĂ au strâns!

In mod normal, el a procedat astfel. A pus in cele trei functii cheie persoane pe care le poate santaja. Care au savarsit fapte extrem de grave. Le-a obligat, in continuare, cat timp el a fost la butoane, sa faca fapte si mai grave. Pentru a fi si mai santajabili. I-a atentionat ca in cazul unei tradari, ii va executa. Apoi, inainte de a parasi Cotroceniul, s-a inteles cu cei trei ca, acestia sa savarseasca, fiecare in parte, unul sau mai multe acte de diversiune, comportandu-se ca si cand au intors armele. Ca si cand au pus tunurile pe el. Numai astfel putea avea, daca nu garantia, daca nu certitudinea, cel putin o serie de conditii indispensabile pentru ca cei trei sa ramana in post si sa nu devina, imediat, tinte ale noi administratii prezidentiale. Si nu intamplator, luni seara, la B1 TV, Traian Basescu a vorbit despre procurorii si judecatorii care sunt santajabili. De fapt, i-a mai atentionat o data, public, in singurul mod posibil, pe cei trei sa nu calce cumva peste linia rosie.

Dar oare Klaus Iohannis se lasa pacalit?", afirmă SRS, într-un comentariu remis redacţiei stiripesurse.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 apr, 11:46
Ana
Sint foarte revoltata.DNA zilnic ne agaseaza pina peste cap cu stiri despre coruptii din Romania care au furat tone de euro, zeci,sute, mii de milioane de euro si nu patesc nimic pina la urma.Arest 2-3-4-5- luni, sint lasati in arrest la domiciliu si poate se vor allege cu 1-2-3- ani de puscarie daca nu in cel mai bun caz cu suspendare.Oare de ce ii mai deranjeaza, ca se face Justitia de rusine cu asemenea hotariri. Eu nu stiu ce prevad legile penale dar un lucru imi este clar. Cei din dosarele Microsoft, Gala Bute ,Mircea Basescu etc.etc. cei care au facut acte de coruptie ,daca nu restituie statului pina la ultimul euro , exact la valoarea dovedita de DNA , sa stea la puscarie pe viata, pentru subminarea economiei nationale ,sau impuscati pur si simplu. Nu mai au cum restitui pina la ultimul banut furat, sa stea inchisi pe viata. Sa vedeti atunci cum isi amintesc de conturi,proprietati ,altfel egal cu zero tot acest circ.
09 apr, 20:27
aNA
Poate ne spune cucoana Codruta de ce nu are Basescu calitatea de inculpate sau de suspect pina acum ? Ea in ce tara traieste? Nu vede,nu aude nemultumirile miilor de milioane de romani care nu mai pot suporta nedreptatile si abuzurile acestui mizerabil Basescu ? DNA nu se poate sesiza din oficiu la cite matraplazicuri a facut si cite mai face si astazi? La puscarie, asta daca SRI si DNA nu sint pe o mina cu el si se acopera unii pe altii. Prea multa nedreptate gindindu-ne macar la cazul Mircea Basescu , Traian de ce nu este anchetat, ce nu vedeti cit este de implicat si de vinovat. Imi vine sa mor de atita nedreptare. Pe altii ii arestati si pentru simplul fapt ca exista si nu va convine mutra lui.Halal Justitie. De ce nu exista sechestru pe averea lui Mircea Basescu??????m de ce nu ati facut perchezitie acasa la el, va fost frica ca veti da peste sacosele sau valizele de Euro???
09 apr, 16:51
Csillag
obiectivitate
Dacă îţi doreşti sincer să câştigi bani mai mulţi decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să acorzi atentie acestei oferte serioase. Indrăznește sa faci ceva nou și unic, dacă lași teama să-ți controleze viața, te va împiedeca să-ți împlinești rostul. Tema generează inactivitate, inactivitatea generează frică și ignoranță, luptătorii prin perseverență biruie, caracterul lor face nu numai ce este ușor și nu după buna dispoziție, la greu nu caută scuze, caută o soluție. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ