Mariana Rarinca, femeia acuzată că a şantajat-o pe şefa ICCJ, a primit SENTINŢA

| 21 mai, 15:01

Livia Stanciu, sefa ICCJ, a acuzat-o pe Mariana Rarinca de santaj pentru ca femeia i-ar fi cerut 20.000 de euro pentru a nu face publice informatii presupus compromitatoare pentru ea. În urma sesizarii DNA a deschis o ancheta si a trimis-o in judecata pe femeie.

Rarinca Mariana a fost insa ACHITATA. Decizia luata de magistratii Curtii de Apel Bucuresti este definitiva. Pe parcursul anchetei Rarinca Mariana a petrecut 6 luni in arest preventiv.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, în perioada august/septembrie 2013 - 3 iunie 2014, Mariana Rarinca a ameninţat-o pe Livia Stanciu, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, cu darea în vileag a unor fapte imaginare, compromiţătoare pentru aceasta şi pentru soţul acesteia.

"În schimbul nedivulgării către presă a acestor informaţii, presupus compromiţătoare, inculpata Rarinca Mariana i-a pretins persoanei vătămate suma de 20.000 de euro", au scris procurorii în actul de sesizare a instanţei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ