GHEORGHE NICHITA, primarul amorez, condiţii de lux. UNDE a fost arestat edilul

| 11 mai, 09:59

Primarul de Iaşi a fost trimis în arest la domiciliu şi e obligat să nu părăsească fără încuviinţare proprietatea sa luxoasă, situată în Copou. Gheorghe Nichita e acuzat că a folosit angajaţi ai Poliţiei Locale pentru a-şi hărţui fosta amantă, Adina Samson, o blondă de 33 de ani.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis ca Gheorghe Nichita (59 de ani) să fie plasat în arest la domiciliu pentru de 30 de zile. Primarul va sta într-o vilă de lux din cartierul ieşean Copou, alături de fosta sa soţie, Florentina. Edilul nu poate să părăsească vila din Copou decât cu acceptul magistraţilor.

Despre casa edilului se poate spune că se învârte după soare. În perioada în care preţurile imobilelor explodaseră, proprietatea a fost evaluată la 500.000 €. Dacă ar scoate casa la vânzare acum, primarul ar obţine lejer 300.000 €, susţin experţii imobiliari. Valoarea ei e ridicată de amplasamentul excelent, cartierul Copou, cea mai exclusivistă zonă rezidenţială a Iaşiului. Numai terenul, având o suprafaţă de 477 de metri pătraţi, ar putea fi vândut cu aproximativ 150.000 €.

Citeşte şi: ELENA UDREA a decis: "... voi face asta pentru alţi deţinuţi"

Casa a fost dobândită în 1984, în perioada în care Nichita era un simplu dispecer la Apă-Canal Iaşi. Vilei i-a fost adăugat un foişor de 16 metri pătraţi în 2011. În oraş se zvoneşte că interiorul vilei este înţesat cu opere de artă cumpărate de primar, cu discreţie, de-a lungul timpului.

“N-am ştiut că în România a te îndrăgosti de o femeie înseamnă deja un delict. Nu ştiam că dacă i se aprind călcâiele unui bărbat care este despărţit este deja un delict”, a spus Nichita vineri, la ieşirea din sala de şedinţă a instanţei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ