Cristian Adomniţei, plasat în arest la domiciliu

| 14 mai, 19:03

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, liberalul Cristian Adomniţei, cercetat pentru favorizarea făptuitorului şi fals intelectual, a fost plasat în arest la domiciliu, a decis, joi seară, Curtea de Apel Iaşi, care a dispus aceeaşi măsură şi pentru celelalte trei persoane acuzate în acest dosar.

Curtea de Apel Iaşi a decis ca liberalul Cristian Adomniţei, angajatele CJ Iaşi, Teodora Jinga şi Carmen Irimescu, precum şi Letiţia Popa, administrator al Laser CO SRL, să fie plasaţi în arest la domiciliu.

Vinerea trecută, Tribunalul Iaşi a decis ca şeful Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, reţinut pentru favorizarea făptuitorului şi fals intelectual, să fie cercetat sub control judiciar.

Aceeaşi măsură a fost luată şi în cazul angajatelor CJ Iaşi Teodora Jinga, director executiv al Direcţiei Proiecte şi Dezvoltare Durabilă, şi Carmen Irimescu, şeful Serviciului Proiecte şi Parteneriate din Direcţia Proiecte şi Dezvoltare Durabilă, dar şi pentru Letiţia Popa, administrator al Laser CO SRL, firma cu care Consiliul Judeţean a încheiat un contract pentru tipărirea de materiale de promovare a judeţului.

Cristian Adomniţei a fost reţinut, în 7 mai, de procurorii DNA, după aproximativ cinci ore de audieri, el fiind acuzat de favorizarea făptuitorului şi fals intelectual, după ce le-ar fi ajutat pe Teodora Jinga şi Carmen Irimescu, angajate ale CJ, să acopere nereguli privind un contract pentru tipărirea de materiale de promovare a judeţului.

Citeşte şi: GHEORGHE NICHITA dă ordine din sufragerie

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ