EXPLOZIV: Carte despre TRAUMELE şi ÎNTÂMPLĂRILE Elenei Udrea

| 15 mai, 14:21

Elena Udrea a declarat, vineri, ca vrea sa scrie o carte despre perioada petrecuta in spatele gratiilor.

"Ce poti sa faci in casa altceva decat sa studiezi dosarul? M-am mai gandit sa scriu o carte despre cele 72 de zile in catuse, care sa numeasca exact asa. Am gandit doar un sumar pentru carte", a declarat Elena Udrea.

"Pedeapsa este privarea de libertate si nu umilirea sau imbolnavirea cuiva. De acolo cel mai sigur iesi un om bolnav", a mai spus Udrea.

Citeşte şi: ELENA UDREA primeşte o nouă LOVITURĂ

Elena Udrea a fost vineri la sediul ICCJ pentru dosarul Gala Bute.

Intrebata ce parere are despre condamnarea lui Liviu Dragnea, unul dintre liderii politici pe care i-a criticat in nenumarate randuri, inclusiv pentru implicarea sa in organizarea referendumului de demitere a presedintelui Traian Basescu, Udrea s-a limitat sa spuna:

"Am aflat in masina, nu comentez", a spus Udrea.

De asemenea ea a declarat ca nu stie nimic de noul dosar in care ar fi cercetata pentru creditul de 3 milioane de euro luat de la BRD pentru un teren.

Citeşte şi: ELENA UDREA a ieşit la PLIMBARE. Unde se află fost şefă PMP

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 mai, 15:22
LENIN SI STALIN
FA,CURVET,NU STI ALFABETUL !!!
scrii si tu pe closetul din celula;basinescu este amantul ,de formol;cocos a furat 10 miliarde,;dragomir este iubita mea:am 3 caini nascuti,cu basinescu;m-a batut coana maria,soata criminalui stramb si chior;am facut sex, in celula, cu matura;am furat 20 miliarde de euroi;voi fugii din tara cu ajutorul arabului fara puta,haisan;ma casatoresc cu bolovanul tembel de la PMP.-tiganul cu late din craiova;scriu de zblaga,turcescu,
cristoiul bou utecist;de cum a furat sasiul alegerile din 2014,cu ajutorul nazistilor;cum
pipi pe mine frica;asta in vol.1.toata opera din puscarie va avea 666 de volume.voi
muri cu creionul chimic in mana.adio,tampitule de tradator ,basinescu securist

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ