ANDI MOISESCU, decizie radicală! Urmează o PERIOADĂ grea...

| 26 mai, 18:05

Andi Moisescu a scris pe blogul personal ca renunta la banii cash. Experimentul va dura 30 de zile.

"Ținând cont că viața mea nu se intersectează sub nicio formă cu cea a boxerului american Floyd Mayweather, care umblă în permanenţă la el cu 1 milion de dolari cash, aș putea să încerc.

Mai mult, sunt decis să încep chiar de azi, fără nicio preparație, vorba magicienilor. Până pe 25 iunie, așadar, încerc să renunț total la cash. Îmi cer scuze pe această cale băieților de la Peco, taximetriștilor, precum și tuturor ospătarilor, cărora le voi strânge doar mâinile, cu căldură, în următoarele 30 de zile și asta doar pentru a încerca să văd cum arată viața fără numerar"
, a scris el, pe blog.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 mai, 23:37
delgado
Salveaza venitul familiei
Poti sa lucrezi de acasa sau de oriunde, part-time, cat iti permite timpul si daca te caracterizeaza ambitia, e posibil sa nu mai ai nevoie de alt loc de munca. Ai nevoie doar de un calculator, internet, rabdare, perseverenta si seriozitate. Parcurgi gratuit un curs de cateva zile prin email si apoi hotarasti daca vrei sa continui sau nu. Cere informatii cu text “detalii” la adresa: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ