ANDI MOISESCU îi aplică lovitura ŞOC: "locul tău NU e aici". MIHAELA RĂDULESCU a rămas MUTĂ când a auzit...

| 16 mai, 11:44

În ediția de ieri a emisiunii „Românii au talent”, Andi Moisescu a făcut o afirmație sugestivă despre relația Mihaelei cu Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner par să aibă o relație fericită, care evoluează cu pași repezi, iar cei doi nu se feresc să apară împreună. Mai mult, dezvăluirea lui Andi Moisescu de vineri seară sugerează faptul că cei doi ar putea face marele pas, potrivit ziarulring.ro.

„Nu vreau să îi stric viitoarea căsnicie a Mihaelei, dar după părerea mea, cât mă pricep eu la circ, locul tău este la Monte Carlo”, a spus Andi în emisiune.

Mihaela nu a recționat la această afirmație și nu a negat informația conform căreia ea și Felix Baumgartner urmează să aibă o căsnicie. Aceasta a zâmbit și a spus „Ok”, lăsând impresia că nu a fost deranjată de faptul că Andi Moisescu i-a dezvăluit planurile de nuntă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ