MIHAELA RĂDULESCU a pierdut o sumă colosală. Decizia ȘOCANTĂ luată de vedetă

| 17 mai, 09:28

Fostul redactor şef al revistei Playboy România a povestit, într-un interviu pentru Pagina de Media, că Mihaela Rădulescu obţinuse o sumă record pentru pictorialele din România, dar că s-a răzgândit în ultima clipă.

 

 

Dan Silviu Boerescu a povestit de ce nu a apărut niciodată Mihaela Rădulescu în Playboy. Diva a cerut 50.000 pentru a se dezbrăca în paginile cunoscutei publicaţii dar, când i-a primit, s-a răzgândit.

"Eram aproape înţeleşi, mai trebuia să lucrăm un pic la concept, dar în ultima clipă ea s-a sucit un pic şi a vrut un fel de poliţă de asigurare simbolică: Să-i trimit eu un email sau un fax oficial în care să-i propun suma respectivă pentru un pictorial în Playboy, pentru orice eventualitate.

Citește și: ANDI MOISESCU îi aplică lovitura ŞOC: "locul tău NU e aici". MIHAELA RĂDULESCU a rămas MUTĂ când a auzit...

Ea nu era probabil hotărâtă să apară şi zicea măcar să am, să pot arăta peste ani, să spun "uite mie mi s-a oferit cea mai mare sumă din istoria Playboy". Eu cu asta nu puteam să fiu de acord. Şi am zis nu: "semnăm contractul şi apoi facem orice campanie de PR vrei tu". Şi Mihaela trăieşte din PR, clorofila ei e PR-ul"
, a spus Boerescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ