Mihaela Rădulescu, AMENDATĂ de Mircea Geoană. Mesajul TRANŞANT al politicianului pentru diva din showbiz

| 15 apr, 17:04

Senatorul Mircea Geoana s-a alăturat campaniei 'De la mine ai un nu' începută de organizaţia ActiveWatch ca urmare a afirmaţiilor Mihaelei Rădulescu la adresa comunităţii gay, dar care vizează discriminarea în general.

Campania urmăreşte să semnaleze public încălcarea drepturilor prin afirmaţii discriminatoare şi să sancţioneze un astfel de discurs: "Discursul public făcut fără responsabilitate, care instigă la discriminare, trebuie sancționat. Trimite acasă intoleranța. Dă cartonaș roșu discriminării. Spune-i în față “DE LA MINE AI UN NU!„ este mesajul campaniei care cheamă cât mai mulţi oameni să i se alăture.

Mircea Geoana a făcut-o şi el: "De la Washington, din inima unei lumi care s-a construit și a crescut în jurul ideii de libertate, abuzurile din societatea românească se văd parcă și mai pregnant. De aceea, am simtit că este și datoria mea, ca politician, dar în primul rând ca persoană publică, să amendez derapajele din discursul public al celor care discriminează și instigă la intoleranță. Puteți face la fel pe www.delamineaiunnu.ro", a scris el pe Facebook.

Printre cei care s-au alăturat initaţivei se numară: fondatorul SMURD Raed Arafat şi personalităţi precum Maurice Munteanu, Robert Raţiu, Cristina Bazavan, Simona Tache, George Ivascu, Andrea Raicu, Mircea Toma şi alţii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ