UIMITOR: Mihaela Rădulescu ȘOCHEAZĂ din nou

| 10 apr, 17:25

Mihaela Radulescu a deranjat o multime de oameni dupa ce a postat pe blogul ei un comentariu legat de tema “anormalitatii” homosexualilor. A urmat un protesc al comunitatii gay, in fata ProTV-ului si o multime de jigniri aduse prezentatoarei.

Cu toate astea, Mihaela Radulescu isi mentine pozitia si spune ca nu a vrut sa deranjeze pe nimeni. Prezentatoarea a vorbit pentru Hotnews.ro despre tot acest scandal.

“Cred ca nu gresesc foarte grav daca mai spun o data ca lumea a pornit de la Adam si Eva, nu de la Gheorghe si Ion. Iar daca va place mai mult teoria darwinista, veti descoperi, cu stupoare, ca pentru procrearea speciei a fost mereu nevoie de participarea extraordinara a unui mascul si a unei femele. E o biata normalitate care a umplut planeta cu specii. Si cu oameni, deci. Cum intalnirea dintre doua fiinte de acelasi sex, la nivelul unei vieti sexuale in comun, nu va duce niciodata la nasterea unei alte fiinte, am indraznit sa numesc asta o situatie care contrazice normalitatea aceea "invechita", dar atat de eficienta si si importanta in evolutia vietii pe planeta asta.

Mai spun o data, desi comunitatea si cei care o sustin frenetic si ma ataca fara sa mai tina cont de nimic sunt suparati, cu aceeasi sinceritate - imi pare rau ca s-au simtit jigniti, nu am facut asta si n-am avut nicio clipa intentia sa ranesc sentimentele cuiva. Cred ca e atata sensibilitate si pentru ca nu avem voie sau prea multe ocazii sa vorbim despre acest subiect.

Ce alegem fiecare sa experimentam in dormitor mi se pare foarte in regula, e omeneste si profitabil sa avem curiozitati. Ce spuneam ca ma ingrijoreaza ca mama si ma irita ca persoana cu alte idei despre iubire e sa-i vad exagerand si oferindu-ne un spectacol la care nu vreau sa asist cu forta. Cat despre cine si cum se naste, exista cel putin 2 teorii, dar pare-se ca nu au multi chef sa dea si pagina sau sa citeasca si alte studii stiintifice despre cum se instaleaza homosexualitatea”, a spus Mihaela Radulescu.

Prezentatoarea de la Romanii au talent a explicat si detaliile din contracul pe care l-a semnat cu ProTv: “Imaginea postului nu mi s-a parut nicicum afectata, niste injuraturi pe Facebook si niste bloggerite iritate nu clatina o institutie atat de solida, cu un public care gandeste liber. Acu' sa nu va imaginati ca sloganul asta e despre vreo minoritate, ci despre majoritatea care se uita la TV si mai si intelege perfect ce vede, fara sa-i explice vreunul pe Facebook. Suntem o echipa de profesionisti si ma aflu acolo pentru ca ei m-au vrut, eu am acceptat bucuroasa si lucram extrem de eficient impreuna.

Acolo e locul meu acum, in juriul unei emisiuni despre oameni frumosi, talentati, expresivi, simpatici, care precis au si uitat subiectele astea si se gandesc la Sarbatori, la Lumina, la bunatate... la ce se gandeste omul normal cand vin Sarbatorile. Scuze, tot omul , ca sa fiu politically correct. Sa ne luminam sufletele si mintea si sa ne descretim gandurile cu romanii talentati. Ca si ei sunt o minoritate, dar mult mai vesela si care evolueaza pe o scena legitima - cea de la Pro TV”, a declarat Mihaela Radulescu.

Citeşte şi: OFICIAL: Mihaela Rădulescu a fost dată afară!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ