Daniela Nane o dă de gol pe Mihaela Rădulescu! Pictorialul din Tabu nu avea nicio legatură cu comunitatea gay

| 09 apr, 12:55

Daniela Nane desfiinţează argumentul prin care Mihaela Rădulescu a încercat să se împace cu comunitatea gay. Actriţa sustine ca pictorialul realizat impreuna cu vedeta TV nu are nici cea mai mica legatura cu comunitatea de gay din Romania.

"Mi s-a spus astazi ca cineva foloseste si numele meu in incercarea de a-si rezolva problemele. Din respect pentru adevar si pentru valorile pe care le promovez, as dori sa spun ca respectivul pictorial din Tabu nu avea nicio legatura cu comunitatea gay, coperta era doar o trimitere ironica si amuzanta la foarte recentul sarut dintre Britney Spears si Madonna din acea perioada", a scris Daniela Nane pe Facebook.

Citeşte şi:  Mihaela Rădulescu își CERE SCUZE după scandalul creat

Daniela Nane desfiinţează argumentul prin care Mihaela Rădulescu a încercat să se împace cu comunitatea gay.

"Am promovat actiunile lor in nenumarate emisiuni, i-am invitat in emisiunile mele, i-am primit in casa mea si nu i-am privit niciodata….superior sau diferit. Am lucrat cu ei, am prieteni apropiati gay, si in Romania, dar si in tara in care traiesc acum, pe care ii sustin si sunt alaturi de ei, in orice moment al vietii lor.

Mai mult decat atat, in anul 2002 am facut parte, alaturi de Daniela Nane, dintr-un proiect al revistei Tabu, un pictorial pentru drepturile colectivitatii lesbiene, gay, bisexuale și transsexuale, un manifest inedit, la acea vreme, pentru deschidere, pentru toleranta si acceptare a tuturor celor care ni se par diferiti".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 apr, 12:22
CORALIA
Drumul spre prosperitatea ta începe în momentul în care transformi speranta în voinţă şi îţi faci un plan. Mai departe, totul ţine de TENACITATEA cu care îţi urmezi planul. Esti salariat si nu-ti ajung banii? Esti somer si cauti un loc de munca? Inca nu ai gasit jobul care sa-ti asigure un trai linistit? Incheiati imediat un contract de comision legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Oferim pregatire gratuita si contract legal, indiferent de experienta in campul muncii, sau de studii! Pentru mai multe detalii, trimiteti INFO la adresa de mail [email protected]
09 apr, 20:34
Damoc Gabriel
Dacă ai cunoaşte adevărul, tu ai înţelege imediat că te-ai născut cu capacitatea de a obţine toate lucrurile la care ai visat vreodată. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ