Mihaela Rădulescu își CERE SCUZE după scandalul creat

| 08 apr, 10:15

Mihaela Rădulescu clarifica adevărata ei pozitie fata de gay si de ce a scris pe blogul personal ca acestia sunt „anormali”.

"Nu sunt in Romania, dar am vazut reactia pe care a generat-o mesajul postat pe blogul meu ieri si cred ca este momentul sa tragem adanc aer in piept, sa ne calmam si sa ….vorbim, fara patima.

Citește și:  Mihaela Rădulescu a dat iar cu BÂTA ÎN BALTĂ şi a ISCAT UN SCANDAL MONSTRU!

In primul si in primul rand, vreau sa va spun cat pot eu de clar si cat de dispusi sunteti voi sa intelegeti , ca am sustinut mereu dreptul la libera exprimare, dreptul la opinie, drepturile…oricarui om, drepturile tuturor minoritatilor, implicit si pe cele ale comunitatii gay ! Nu am avut niciodata un comportament care sa-i faca sa simta vreo aversiune sau vreo….diferenta intre noi.

Am promovat actiunile lor in nenumarate emisiuni, i-am invitat in emisiunile mele, i-am primit in casa mea si nu i-am privit niciodata….superior sau diferit. Am lucrat cu ei, am prieteni apropiati gay, si in Romania, dar si in tara in care traiesc acum, pe care ii sustin si sunt alaturi de ei, in orice moment al vietii lor.

Mai mult decat atat, in anul 2002 am facut parte, alaturi de Daniela Nane, dintr-un proiect al revistei Tabu, un pictorial pentru drepturile colectivitatii lesbiene, gay, bisexuale și transsexuale, un manifest inedit, la acea vreme, pentru deschidere, pentru toleranta si acceptare a tuturor celor care ni se par diferiti.

Am indraznit, folosind doar dreptul legitim la opinie si calitatea de …blogger, sa scriu un text pe care banuiesc ca nu l-au citit toti indignatii de azi. Ce am spus eu acolo tinea mai mult de postura mea de mama de baiat, care inca nu s-a lamurit care e cea mai onesta si legitima explicatie de dat unui copil de 11 ani, cand te intreaba de ce se saruta doi barbati pe strada. Am mai indraznit sa spun ca ma deranjeaza ipostazele exagerate, manifestarile care nu mai au legatura cu orientarea sexuala in sine, ci cu un exibitionism care nu ma atrage. A fost o opinie fara patima, in aprecierea mea, care a ajuns grav distorsionata in mintea celor sensibili, in ziare, in emisiuni de televiziune si in diverse alte medii. Aveti aici link-ul, daca doriti sa-l cititi si sa apreciati fara influente exterioare, doar cu propria judecata.

Ce a urmat, a fost regretabil si foarte grotesc, ca spectacol. M-am vazut pusa la un stalp al infamiei…care incalca toate drepturile mele….de om, de femeie, de mama, de roman. Si pe cele legale si pe cele…pur umane. In plus, cineva din comunitatea gay a facut o pagina falsa, care foloseste abuziv numele meu, fotografia din acea campanie in care sunt si eu si care vorbeste, odios in numele meu. Indignarea mea in fata acestei situatii e la fel de legitima ca si a voastra, pentru ca e o incalcare a legii, a demnitatii umane, a tuturor drepturilor care includ propria MEA imagine, libera MEA alegere, libera MEA exprimare, viata MEA privata…..

Citește și:  Mândruţă ştie ADEVĂRUL despre "ieşirile" Mihaelei Rădulescu

Imi cer scuze tuturor celor care au citit articolul meu, atat prieteni dragi, cat si persoane pe care nu le cunosc si s-au simtit ofensati de vorbele mele sau de interpretarile neadevarate care le-au ajuns la urechi. Nu am avut nicio clipa intentia de a-i jigni sau de a-i discrimina, asa cum am demonstrat-o, de-a lungul anilor, prin actiunile si declaratiile mele, in viata publica sau privata. Alegerile pe care le face fiecare cu privire la viata sa personala nu trebuie sa faca subiectul unor astfel de dezbateri si imi asum responsabilitatea pentru ceea ce am scris.

In viata personala , pot face cate alegeri indraznete vreau, dar mi le asum pe toate si le traiesc fara sa cer si dreptul la intelegere majoritara:))) NU ma intereseaza gura lumii, cand e vorba strict de inima mea. Dar, in viata publica, derivata din meseria mea, ma intereseaza sa am atitudinea corecta, sa spun ce gandesc si sa iau masurile firesti impotriva infractorilor, a celor care sustin infractiunile…indreptate impotriva mea, dar si impotriva celor care nu se pot apara singuri. Am facut-o de multe ori si o voi mai face, cu convingerea ca si asta e menirea unui lider de opinie. Nu-mi plac turmele, imi plac animalele si oamenii care stiu sa mearga si singuri, oricat de neprietenos e traseul. Imi mai plac echipele care au aceeasi motivatie, comunitatile in armonie, dar nu ….turmele, caci acolo doar unul da directia si ceilalti il urmeaza, fara a mai trece prin filtrul gandirii personale….inaintarea.

Stau singura in fata unei multimi inraite si inflamate si spun, in Saptamana Mare, ca nu cred ca asta e solutia spre deschidere, spre integrare, spre castigarea respectului si continuarea dialogului, a convietuirii in armonie. Cearta, jignirile si ura nu au decat ziduri in fata.

Iertarea, dialogul, fie si in contradictoriu, dar civilizat, ascultarea parerii celuilalt imi par mai eficiente si mai ….omenesti. Sa continuam sa ne purtam ca oamenii, indiferent de ce ne face…diferiti. Pana la urma, tot cu apa si oxigen traim, noi, cei cu coloana vertebrala. Tot din iubire suntem facuti. Tot iubire cautam…..Tot cu zambete si lacrimi aratam ce simtim….. Ceea ce ne face….atat de egali….Mihaela Radulescu Schwartzenberg”, a scris vedeta pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ