Mihaela Rădulescu a făcut-o lată din nou la Românii au talent

| 21 mar, 11:58

Mihaela Rădulescu reușește din nou să fie în centrul atenției, la Românii au talent. După ce s-a alăturat pe scenă unei trupe de dans, aplecările pe care le-a făcut i-au mișcat destul de mult maioul negru din loc.

După ce o trupa de patru dansatori din Chişinău i-au încântat pe membrii juriului cu un show pe ritmuri spaniole, iar Smiley şi Pavel Bartoş au dansat cu fetele din trupă, Mihaela Rădulescu l-a invitat pe unul dintre concurenţi la dans.

Mihaela Rădulescu a mers pe scenă, şi-a scos geaca pentru a simula un moment de coridă și, cum dansul ei a implicat aplecări şi răsuciri, mișcările bruște i-au jucat o festă: bluza i-a alunecat de pe sânul drept, lăsându-l în mare parte la vedere, informează evz.ro.

Publicul a însoțit momentul cu aplauze, în timp ce Andra a văzut ce s-a întâmplat și a strigat "Olee, ole", încercând să o atenționeze pe Mihaela Rădulescu.

Citește și: Un alt fost iubit o analizează pe Mihaela Rădulescu. Ce spune Dan Chişu despre prestaţia divei de la Pro TV

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 mar, 12:34
Gabrielinio Damoc
Ai abilitati in folosirea unui calculator si o retea de internet...? Eu, am bucuria de a lucra intr-un proiect in plina expansiune,nu este un job,ci o afacere,care imi ofera multe oportunitati,mult timp liber,bucuria de a lucra de acasa,in fața calculatorului. Proiectul este la stadiul national,iar in scurt timp,vom ataca piata online mondiala ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Avem nevoie colegi ambitiosi,cu vise si dorința de independența financiara ! Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional,pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singuri,in aceasta activitate profesionala. Veti trece mai intai prin instruire, apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time sau full-time,alegerea e a ta. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Pentru cei INTERESATI, cereti ''detalii'' la email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ