Oana Roman îi ia apărarea Mihaelei Rădulescu: Nişte golani, mârlani şi nesimtiţi mă jignesc pe mine, o femeie normală

| 17 mar, 14:18

Reactia Mihaelei Radulescu din cadrul show-ului “Romanii au talent” a starnit un val de reactii din partea oamenilor de televiziune si a celebritatilor. Printre acestia se numara si Oana Roman, care a raspuns succint la acesta controversa.

Oana Roman nu a putut sa ramana indiferenta la scandalul iscat in jurul remarcilor facute de Mihaela Radulescu in cadrul emisiunii “Romanii au talent”. Vedeta sustine ca sunt cazuri mult mai grave, cum ar fi al ei, in urma carora nu se ia nicio masura.

Am vazut insa pe Facebook o mare agitatie si polemica legate de afirmatiile Mihaelei Radulescu la Romanii au talent! Momentul l-am vazut si eu! Nu-mi dau cu parerea, nu ma pricep si nu fac eu mai multa polemica decat e deja! Am o singura nedumerire! Toata lumea o infiereaza pt ca a spus unei fete ca e grasa!

CITEŞTE ŞI "IEŞIRILE" Mihaelei Rădulescu, pagubă pentru PRO TV

O fata care facea gimnastica! Eu nu fac gimnastica, nu sunt fotomodel si n-am pretins niciodata a fi vreun model sau ceva de genul asta! Si totusi, persoane publice foarte cunoscute, de ani de zile, aproape zilnic in emisiuni de mare audienta, in ziare, la radio, pe bloguri, vorbesc despre mine in termenii cei mai urati posibili! Ma fac grasa, tanc, purcica, obeza, etc. etc., ma jignesc in cele mai degradante si urate moduri si nimeni nu se scandalizeaza, nimeni nu ii infiereaza, nimeni nu discuta si nu pare a fi deranjat! Sunt prezentata ca o anomalie, ca un monstru, desi sunt om si de curand mama! Mie mi se pare ca asta suna a ipocrizie!

Mihaela a spus ceva, nu foarte dur pana la urma, si e pusa la zid... iar niste golani, marlani si nesimtiti ma jignesc pe mine, o femeie normala, si nimeni nu are nimic de comentat!”, a explicat Oana Roman.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 apr, 16:42
SILVIU
Oana Roman
Nu ne intereseaza parerea ta ,nu mai apare .
13 apr, 16:40
raluca
Oana Roman
Oana Roman -nu romanca ------n-o mai apara pe Mihaela Radulescu invocand cazul tau . Nu tu esti cea abuzata de poporul roman ci tu ne abuzezi prin aparitiile tale gretoase intr-o tara in care femeile sunt frumoase si normale ,prin barbatii tai cumparati ,petreceri peste petreceri ,haine de firma ,case nemuncite ,aparirii la tv pe care noi il platim .
Deci ,mai bine stai in banca ta si nu mai crede ca esti om de presa sau ca ne face placere sa te vedem .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ