Audierea Elenei Udrea la ICCJ a luat sfârşit. Urmează DECIZIA judecătorilor

| 16 apr, 11:59

Avocatul Elenei Udrea a declarat joi la ICCJ ca audierea Elenei Udrea s-a incheiat si ca judecatorii au ramas in pronuntare privind inlocuirea masurii arestarii sale preventive.

El a explicat judecatorilora ca Elena Udrea: "Nu poate fi judecata dupa opinia publica si pentru ca a facut parte dintr-un Guvern care a taiat pensii si salarii"

El a precizat de asemena ca extinderea acuzatiilor in cazul Elenei Udrea nu face obiectul masurii arestarii preventive, fiind un artificiu folosit de procurori.

Sperăm să fie o sentinţă favorabilă. Ca măsură preventivă nu mai are nicio raţiune de a exista pentru că de mai bine de 15 zile în dosar nu se face nimic care să aibă legătură cu acuzaţiile care au stat la baza luării măsurii de arest. Ultimul cuvânt al doamnei Udrea a fost relativ scurt, a arătat că nu poate fi judecată după opinia publică, că nu poate fi judecată că a făcut parte dintr-un guvern care a tăiat pensiile şi salariile şi ea se înfrupta în acest timp din banii publici. Starea de spirit e constant optimistă şi sunt convins că dacă soluţia azi va fi favorabilă, va fi mai bine”, a declarat avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea.

Decizia instantei este asteptata in jurul orei 18.00.

Citeşte şi: Băsescu, despre bileţelul roz al Elenei Udrea: Ce nenorocire...presă, politicieni, intelectuali voiau răstignirea blondei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ