Veste BOMBĂ primită de ELENA UDREA

| 15 apr, 15:52

Magistrații vor judeca o noua contestatie facuta de aparatorii ELENEI UDREA. Arest la domiciliu sau control judiciar în dosarul "Gala Bute" sunt speranțele Elenei Udrea iar cererea se va judeca la ICCJ.

Elena Udrea s-a săturat de arestul preventiv și ar vrea să scape de după gratii! Fostul ministru se apropie de 60 de zile de stat în Arestul Central, iar acum a primit o veste bună de la ÎCCJ.

Citeşte şi: Ce a făcut Elena Udrea de Paşte după gratii

În dosarul "Gala Bute", Elena Udrea a fost acuzată inițial de abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite și luare de mită.

Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infracțiuni de luare de mită. Elena Udrea mai este cercetată și în dosarul "Microsoft", în care nu are nicio interdicție.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ