Ce a făcut Elena Udrea de Paşte după gratii

| 15 apr, 15:22

Elena Udrea a trecut greu peste Sarbatorile Pascale! Arestata in dosarul “Gala Bute”, celebra blonda a fost deprimata si nimic nu a putut sa o inveseleasca, nici macar telefonul pe care i l-a dat mamei sale.

Surse din preajma ei sutin ca fosta blonda de la Cotroceni este traumatizata psihic in puscarie si nici macar nu mai are puterea sa zambeasca din cand in cand.

“Elena este o persoana foarte puternica, dar acum se simte nedreptatita, mai ales dupa ce s-a aflat fata in fata cu denuntatorii ei si acestia nu au putut sa isi mentina declaratiile pana la capat. Lucrurile insa nu s-au schimbat, dimpotriva, Udrea a mai luat inca 30 de zile de arest si orice demers pare sortit esecului. Asa se face ca daca la inceput avea incredere in fortele ei, cu timpul, toate aceste frecusuri au afectat-o psihic si fizic si ii este greu sa reziste. De aceea, de Pasti, nu a fost deloc in apele sale, a stat in marea majoritate a timpului retrasa, a vorbit foarte putin si nici macar dupa telefonul dat mamei, nu s-a inveselit putin. Era total schimbata fata de persoana stapana pe ea pe care o stia toata lumea”, au povestit persoane de la fata locului, potrivit wowbiz.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ