INCENDIAR! Când a făcut Elena Udrea ultima dată AMOR

| 08 apr, 18:09

Tânără, frumoasă, însă fără șansa de a primi atingerile tandre ale unui bărbat. Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, încarcerată în dosarul Gala Bute, nu are cameră intima la arestul Poliției Capitalei. Și chiar dacă ar fi existat așa ceva, blonda lui Băsescu nu ar fi putut întreține relații sexuale pentru că, la "vedere", nu are un partener.

Arestată de săptămâni bune, Elena Udrea e admirată acum doar de pușcăriașii care o întâlnesc în curtea de plimbare de la arestul Poliției Capitalei. Arestații din dosare pentru care nu s-a dat o sentință definitive și nu au ajuns într-un penitenciar nu-și pot întâlni partenerii de viața decât la "vorbitor". De momente intime nici nu poate fi vorba pentru că la aresturile poliției nu există camera intimă în care deținuții sau deținutele să-și întâlnească iubitele sau iubiții.

Dacă va fi mutată într-un penitenciar și va fi condamnată definitiv, Elena Udrea va putea să meargă la camera intima cu un bărbat numai dacă va dovedi că a fost cu acesta într-o relație de concubinaj.

Citeşte şi: NOUĂ LOVITURĂ pentru Udrea: Unde ar fi ajuns banii din geantă

Potrivit legii, pot beneficia de camera intimă persoanele private de libertate care sunt condamnate definitiv și sunt repartizate într-un regim de executare a pedepselor privative de libertate, nu sunt cercetate sau în curs de judecată în alte cauze penale, dacă există o relație de căsătorie dovedită prin copie legalizată a certificatului de căsătorie, sau, după caz, o relație de parteneriat similară relațiilor stabilite între soți (concubinaj).

Se califică pentru vizita intimă acei deținuți care nu au beneficiat, în ultimele trei luni anterioare solicitării vizitei intime, de permisiunea de ieșire din penitenciar, cei care nu au fost sancționați disciplinar pe o perioadă de șase luni sau dacă participă activ la programele de educație și intervenție psihosocială ori la activități productive.

Mai multe, pe libertatea.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

13 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 apr, 10:25
delia
grija site-lui față de Elena Udrea
este rea voitoare,ca toate articolele scrise și despre Băsescu.
Sînteți o pagină de scandal.
12 apr, 15:14
Adrian Ady
aiurea
Asta e o inventie aiurea total. Problemele care se ivesc in asemenea circumstante sunt valabile pentru toata lumea. Asadar puteti avea milioane de cazuri. Sunt chiar si meserii care te impiedica sa poti avea o viata de cuplu normala.
12 apr, 12:42
gigicontra
Si ce?
Si ce va f**e grija pe voi cu cine , cind si unde se r********a madam ?
11 apr, 12:55
BASINESCU ,FLEGMA DE SIDA
CURVET DE PLESCOI,
FA,BARAGLADINA !!!!.MINTI ORDINAR !!!! AI FACUT SEX CU;FURTUNUL DIN CELULA,
CU MANA LU ZBLAGA,SPERDOIU GANGAVUL,BETIVUL ORBAN,STRAMBUL CODOS,
LUNGU,CU 5 MIL.,SI,MAI ALES ,CU IUBITA TA GORGONA SAU GORLIU,SAU MADAM
SISI LA CAP.AI FACUT DESTUL SEX!!!.NU TE MAI PLANGE.ITI TRIMIT O HAITA DE
DULAI DE LA SPP.AMANTA MEA DE COLIVA.HAI,SICTIR,HOATA DE MILIARDE
09 apr, 23:43
BEN
Cea mai buna oferta de lucru
Amânarea este cea mai criminală formă de negare. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ