Elena Udrea nu mai are nicio SPERANŢĂ! Este convinsă că va petrece sărbătorile de Paşti în beci

| 02 apr, 17:26

Deciziile în cazurile Vâlcov şi Mazăre, venite concomitent, deşi nu au fost judecate în acelaşi timp (cel puţin teoretic ?!), par a nu fi întâmplătoare, putând fi menite să justifice o eventuală respingere a contestaţiei avocaţilor Elenei Udrea, lucru care ar fi putut să bată la ochi, scrie echipa de comunicare a Elenei Udrea pe Facebook.

"În argumentaţia pe care a avut-o în faţa completului de judecată astăzi, Elena Udrea a invocat, printre altele, şi faptul că alţi politicieni acuzaţi de fapte de corupţie (printre ei şi Vâlcov şi Mazăre) au fost lăsaţi în libertate de ÎCCJ. Chiar a existat un schimb de replici cu procurorul care argumenta necesitatea arestării preventive.

Citeşte şi: Sorina Matei i-a găsit o nouă PORECLĂ Elenei Udrea

Din această perspectivă, deciziile în cazurile Vâlcov şi Mazăre, venite concomitent, deşi nu au fost judecate în acelaşi timp (cel puţin teoretic ?!), par a nu fi întâmplătoare, putând fi menite să justifice o eventuală respingere a contestaţiei avocaţilor Elenei Udrea, lucru care ar fi putut să bată la ochi", spune Elena Udrea prin echipa sa de comunicare pe Facebook.

Citeşte şi:  BREAKING NEWS: Radu Mazăre și Darius Vâlcov, ARESTAȚI

"Activitatea infracţională este complexă şi amplă, iar la acest moment inculpata nu conştientizează activitatea ilicită generată."(...) "Inculpata Udrea Elena Gabriela nu oferă nicio explicaţie care să combată faptul că atât prietena sa, respectiv inculpata Topoliceanu Ana Maria, cât şi inculpaţii Nastasia Gheorghe şi Lungu Ştefan o incriminează, spuneau judecătorii în motivarea
privind prelungirea arestului preventiv în cazul Elenei Udrea.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 apr, 18:31
BUNICU'
Extraordinar ! Este prima data cand sunt de acord cu d-na Udrea. Si eu sunt convins ca va petrece Pastele in beci ... Si nu numai pe acesta...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ