Elena Udrea va petrece Paştele în spatele gratiilor. A presimţit decizia judecătorilor

| 02 apr, 23:35

Elena Udrea rămâne în arest. Înalta Curte de Casație și Justiție a respins joi contestația formulată de Elena Udrea față de decizia judecătorilor de prelungire a cu 30 de zile a arestului preventiv în dosarul "Gala Bute".

Elena Udrea rămâne după gratii. Magistraţii ICCJ au menţinut decizia luată în 23 martie de prelungire cu 30 de zile a arestului preventiv în cazul fostului ministru Elena Udrea pusă sub acuzare în dosarul "Gala Bute".

Citeşte şi:  Elena Udrea nu mai are nicio SPERANŢĂ! Este convinsă că va petrece sărbătorile de Paşti în beci

În același dosar, instanța a prelungit arestul preventiv pentru fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja și Tudor Breazu, administratorul moșiei de la Nana, deținută de Elena Udrea.

De asemenea, instanța a prelungit arestul la domiciliu pentru Ștefan Lungu (fost consilier al Elenei Udrea), Gheorghe Nastasia (fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului) și Cornel Resmeriță (primarul municipiului Lupeni).

Udrea a fost arestată preventiv în acest dosar pe data de 25 februarie.

În dosarul "Gala Bute", Elena Udrea a fost acuzată inițial de abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite și luare de mită. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infracțiuni de luare de mită.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ