Câţi bani încasează Udrea şi Vâlcov din spatele gratiilor de la stat

| 03 apr, 21:16

Deputaţii şi senatorii aflaţi în arest preventiv încasează câte 10.000 de lei pe lună. Sunt banii destinaţi cabinetelor parlamentare din teritoriu. În acest moment, aceasta este situaţia în care se află Elena Udrea, Darius Vâlcov şi Theodor Nicolescu.

În ianuarie şi februarie, Camera Deputaţilor a virat în contul deputatului UDMR Mako Attila indemnizaţii de aproape 8.000 de lei. Alţi 20.000 de lei au fost destinaţi biroului din teritoriu al deputatului urmărit penal în două dosare de corupţie şi plecat în Ungaria încă de la sfârşitul anului trecut. Potrivit unor surse, Marko Attila ar fi primit şi bani pentru transport, deşi este în Budapesta.

Aleşii care se află în arest, cum ar fi liberalul Theodor Nicolescu, nu mai primesc indemnizaţie, dar suma pentru cabinetul parlamentar continuă să le fie livrată lunar, scrie Digi24.

Întrebată dacă oamenii vin cu solicitări, Adriana Dima, angajata cabinetului de parlamentar al lui Theodor Nicolescu, spune că nu: „Deja este cunoscut cazul. Deocamdată, nu. Nu vin, de când s-a întâmplat problema aceasta”.

Alegătorii nu prea treceau pe la cabinetul din Piteşti al lui Theodor Nicolescu nici înainte. Ultima dată când cineva a venit cu o problemă a fost acum trei luni. Oricum, solicitările nu le ridica parlamentarul, ci consilierul acestuia.

Mulţi oameni cred că aceste cabinete parlamentare, în care senatorii şi deputaţii ar trebui să se întâlnească şi să discute cu alegătorii, sunt inutile.

În cazul senatorului PSD Darius Vâlcov, mandatul de arestare preventivă pare să fi închis şi cabinetul parlamentar din Slatina. Într-o zi normală de lucru, potrivit programului afişat, cabinetul ar fi trebuit să fie deschis, însă angajaţii nu au venit la serviciu.

Cabinetul Elenei Udrea din Roman este deschis, iar angajatele îşi ţin de urât reciproc şi ascultă muzică.

Parlamentarii îşi pierd mandatul şi, odată cu el, şi veniturile plătite din bani publici, doar dacă sunt condamnaţi definitiv.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 apr, 00:47
ioana
vreau
. Daca doriti sa aveti succes urcati si iesiti la lumina stralucitoare a succesului, înconjurati-va de oameni ce stiu sa reuseasca in viata. Tineti in mână intreaga putere de a alege, folositi-va aceasta putere!
Trimite ”vreau” la adresa de email [email protected]
Fara detalii pe facebook, program part-time, conexiune la internet
Instruire gratuita, seriozitate, rabdare si perseverenta.
Solicitam si oferim seriozitate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ