INCENDIAR! Când a făcut Elena Udrea ultima dată AMOR

| 08 apr, 18:09

Tânără, frumoasă, însă fără șansa de a primi atingerile tandre ale unui bărbat. Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, încarcerată în dosarul Gala Bute, nu are cameră intima la arestul Poliției Capitalei. Și chiar dacă ar fi existat așa ceva, blonda lui Băsescu nu ar fi putut întreține relații sexuale pentru că, la "vedere", nu are un partener.

Arestată de săptămâni bune, Elena Udrea e admirată acum doar de pușcăriașii care o întâlnesc în curtea de plimbare de la arestul Poliției Capitalei. Arestații din dosare pentru care nu s-a dat o sentință definitive și nu au ajuns într-un penitenciar nu-și pot întâlni partenerii de viața decât la "vorbitor". De momente intime nici nu poate fi vorba pentru că la aresturile poliției nu există camera intimă în care deținuții sau deținutele să-și întâlnească iubitele sau iubiții.

Dacă va fi mutată într-un penitenciar și va fi condamnată definitiv, Elena Udrea va putea să meargă la camera intima cu un bărbat numai dacă va dovedi că a fost cu acesta într-o relație de concubinaj.

Citeşte şi: NOUĂ LOVITURĂ pentru Udrea: Unde ar fi ajuns banii din geantă

Potrivit legii, pot beneficia de camera intimă persoanele private de libertate care sunt condamnate definitiv și sunt repartizate într-un regim de executare a pedepselor privative de libertate, nu sunt cercetate sau în curs de judecată în alte cauze penale, dacă există o relație de căsătorie dovedită prin copie legalizată a certificatului de căsătorie, sau, după caz, o relație de parteneriat similară relațiilor stabilite între soți (concubinaj).

Se califică pentru vizita intimă acei deținuți care nu au beneficiat, în ultimele trei luni anterioare solicitării vizitei intime, de permisiunea de ieșire din penitenciar, cei care nu au fost sancționați disciplinar pe o perioadă de șase luni sau dacă participă activ la programele de educație și intervenție psihosocială ori la activități productive.

Mai multe, pe libertatea.ro

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
13 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 apr, 19:01
Alex
euuu
Ma duc eu, i-mi jerfesc o zi de libertate ca sa o satisfac pe Udrea! Am satisfacut-o si cu banii mei munciti din greu prin platirea la zi de taxe, acum vreau sa termin treaba si fizic, acolo unde doreste Dansa, ca sa fiu un baiat politicos, mai mult ce pot sa ofer?
09 apr, 03:44
Murphy
Sinucisu
Mai stiu un caz care, de data asta, avea conditiile indeplinite dar n-a apelat nici el la camera intima. Probabil Bombonel era satul de la dusuri.
09 apr, 12:31
palada pufosul
ma intereseaza daca Hertanu(cumnatul lui Ponta) a apelat la camera intima...
sau tot cu dusurile...?
un raspuns probabil al lui Ponta:"habar n-am,e posibil"

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ