ELENA UDREA nu acceptă să petreacă Paştele după gratii. La ce măsură a apelat fosta şefă PMP

| 03 apr, 18:27

Ruxandra Dragomir a vizitat-o astăzi pe buna saprietenă Elenea Udrea, în arest. Imediat fosta tenismenă a postat pe Facebook un mesaj în care a scris că "arestul preventiv care este oferit de România în momentul de față este o traumă atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic." În plus, Ruxandra Dragomir a spus că avocaţii Elenei Udrea au făcut deja contestaţie la măsura arestului preventiv, care se va judeca pe 10 aprilie.

Mesajul postat de Ruxandra Dragomir:

"Elena,nu esti singura! Ruxandra Dragomir

Astazi am fost in vizita la Elena .

Se simte bine însă nu acceptă că trebuie să rămână în arest. Considerăm în continuare că este un abuz. Arestul preventiv care este oferit de România în momentul de față este o traumă atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic. Domnii avocați ai Elenei Udrea au facut deja o cerere pentru înlocuirea măsurii care se va judeca pe 10 aprilie. In următoarele zile, probabil luni sau marți, Elena va întreprinde, de asemenea, niște măsuri care, cu siguranță, vor avea un ecou.

Este nevinovată și nu merită să rămână în arest preventiv în dosarul ”Gala Bute”. Iar în momentul în care va fi ceva de declarat, cu siguranță va declara, pentru că întotdeauna a spus adevărul., a scris Ruxandra Dragomir pe Facebook.

 

 

Citeşte şi: SURPRIZĂ! Ruxandra Dragomir a anunţat ce va face Elena Udrea LUNI

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 apr, 11:34
Marinaru
Echipa de comunicare a poporului furat
Acolo sa stai 20 de ani hoata pentru cat ai furat. Si mai ales pentru atitudinea ta de sfidare generala si impertinenta chiar si in aceste momente când ai fost prinsa ca ai furat zeci, sute de milioane in timp ce noi muream de foame. Sper ca bunul Dumnezeu sa ne asculte rugaciunile si sa iesi de acolo când ai impliniti anii de pensie.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ