Sechestru pe averea Elenei Udrea

| 07 apr, 15:44

DNA a pus sub sechestru 27 de terenuri şi imobile deţinute de Elena Udrea, precum şi pe conturile ei, în care sunt circa 300.000 de euro, şi pe două maşini, informează România TV.

Magistraţii ICCJ au menţinut decizia luată în 23 martie de prelungire cu 30 de zile a arestului preventiv în cazul fostului ministru Elena Udrea pusă sub acuzare în dosarul "Gala Bute".

În dosarul "Gala Bute", Elena Udrea a fost acuzată inițial de abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite și luare de mită. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infracțiuni de luare de mită.

Mai multe pe RomâniaTV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 apr, 18:34
Hehehe
Asta-i 0
Astea-s maruntisurile pe care le-a uitat prin tara. Grosul e in Dubai, pus bine pentru dupa puscarie când se va lafai cu betivanul pe malul oceanului.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ