Elena Udrea, SCANDAL cât casa în AREST, în Sâmbăta Mare

| 11 apr, 11:13

Elena Udrea a făcut scandal în arest chiar înainte de Paşte. 2 dintre colegele de celula ale fostei şefe PMP au părăsit celula iar Elena Udrea a cerut să rămână singură în celulă.

Două dintre colegele de celula ale fostei şefe PMP au părăsit celula iar Elena Udrea a cerut să rămână singură în celulă şi să rămână singură în celulă.

Udrea a rămas în spatele după ce magistraţii au respins contestaţia făcută de apărătorii acesteia.

Citeşte şi: INCENDIAR! Când a făcut Elena Udrea ultima dată AMOR

Fostul ministru Elena Udrea, actual deputat, este în arest din 25 februarie, în dosarul "Gala Bute", în care este urmărită penal pentru abuz în serviciu în legătură cu organizarea evenimentului de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi pentru luare de mită în legătură cu finanţarea de către acelaşi minister a mai multor contracte.

Chiar în săptămâna mare, procurorii anticorupţie au dispus extinderea urmăririi penale pe numele fostului ministru, pentru spălare de bani, după ce ar fi trecut mita luată prin conturile PDL Bucureşti.

Tag-uri: arest, elena udrea, Pasti
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

41 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 mai, 22:34
Irina
O nouă șansă de câștig de acasă!
Căutăm operatori online care vor sa câștige progresiv comisioane, cu o muncă ușoara de 3 ore pe zi! Se asigură training gratuit sub forma unor lecții pe e-mail. La sfârșitul acestor cursuri puteți CONTINUA sau vă puteți RETRAGE. Exclusiv compania oferă și o scrisoare de recomandare după circa 3 luni de activitate! Pentru a primi și alte detalii trimteți mesajul " INFO" la adresa de e-mail : [email protected]
28 apr, 17:12
geo
Nu toata lumea e moarta dupa ftt ca voi.
14 apr, 01:51
Gurza
Ai grija de batrinete acuma pina esti tinar
Citeste acest anunt"Toate visele noastre se vor realiza, daca avem curajul sa le urmam" spune Walt Disney.Timp de lucru in functie de propriile posibilitati. Nu este necesara experienta.Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.(Contactati-ma doar pe e-mail). Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice,cereti detalii "PROIECT" la adresa de email: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!
13 apr, 19:40
Radita
Colaboratori compania DXN
Oferta de colaborare la compania DXN

Suntem în permanență în cautare de oameni serioși,interesați să lucreze de acasă pe internet.La compania DXN aveți posibilitatea să lucrați în regim part-time pe lângă locul de muncă actual, sau full-time,dacă sunteți șomer,pensionar,sau o mămică,care stă acasă cu copilul.Oferim gratuit magazinul dvs. online cu produse naturiste. Munca dvs.constă în aducerea de vizitatori pe site,care vor cumpăra produsele,sau se alătură companiei.Venitul dvs.va fi în funcție de rezultate.Pentru detalii abonați-vă la newsletter pe site-ul: http://afacere.cafeaganoderma.ro


Cu respect,

Radu Radița
Tel: Tel:0760453937
12 apr, 22:52
florin mihaita
dom proefesor
acu chiar ca i-ati provocat cu articolul asta a doua iesire la dus lui dom profesor ... felicitari, nastase e gelos!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ