INCREDIBIL: Cine are grijă de PRIETENELE lui Radu Mazăre

| 15 apr, 11:59

Radu Mazăre a primit a doua vizită după gratii, de la fiul său şi de la iubită, cei doi venind la primarul suspendat al Constanţei cu haine şi mâncare.

Fiul lui Radu Mazăre a declarat că i-a adus tatălui său smochine deshidratate ecologice pentru că tie că îi plac foarte mult, dar şi cărţi şi o lampă la care să poată citi.

"Citeste, i-am dus lampa din aia de miner. Nu au lumina, au un singur bec amarat care nu prea lumineaza si nu vad. Isi pune dintr-aia pe cap si citeste. I-am adus si carti, spre exemplu «Lumea in urmatorii 100 de ani», de George Friedman", a povestit Răducu Mazăe, la intrarea în Arestul Central.

Raducu Mazare este si cel care se ocupa si are grija de prietenele lui Radu Mazare, de cand acesta este arestat prezentiv. Fiul edilului a spus ca este un inlocuitor bun.
"Cine are grijă de casă?... Eu îi mai scot prietenele la cafele, bunica are grijă prin casă. Eşti un bun înlocuitor?...Până la un punct, dar pe partea de socializare mă descurc."

Citeşte şi: INCENDIAR! Ce face RADU MAZĂRE în arest

Radu Mazăre a fost arestat preventiv în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii. După emiterea mandatului de arestare, Mazăre a fost suspendat din funcţia de primar al Constanţei.

Săptămâna trecută, primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost trimis în judecată de DNA Constanţa în dosarul în care este cercetat pentru vânzarea unor terenuri din Mamaia la preţuri subevaluate, procurorii stabilind că în acest caz bugetul Primăriei Constanţa a fost prejudiciat cu peste patru milioane de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ