INCENDIAR! Ce face RADU MAZĂRE în arest

| 15 apr, 09:49

Fiul lui Radu Mazare il viziteaza miercuri pe tatal sau in arest. Nu este singurul, o prietena si alti doi barbati au venit sa il vada pe primarul suspendat al Constantei. Acestia i-au adus pachete 'consistente' cu multe fructe si legume pentru a completa meniul pus la dispozitie de arestul central.

Raducu Mazare a declarat ca i-a adus tatalui sau mai multe carti dar si o 'lampa de miner' cu ajutorul careia sa poata citi pentru lumina in celula este foarte slaba.

"I-am dus lampa din aia de miner ca au un singur bec si nu vede si si-o pune pe cap si citeste", a spus Raducu Mazare.

El a precizat ca Radu mazare citeste acum 'Urmatorii 100 de ani' de George Friedman, o lucrare care face previziuni despre cum o sa arate lumea pana in 2100.

Citeşte şi: INCENDIAR! Radu Mazăre şi STILUL său de viaţă, în presa britanică

George Friedman, politolog american, este fondatorul şi directorul general al STRATFOR, agenţie privată de analiză geopolitică. El porneşte de la patru premize valabile în orice timp şi în orice ţară şi, pornind de la datele curente demografice, relaţiile internaţionale, resursele minerale şi cele militare pentru stăpânire, face nişte prognoze până în 2100.

Aceste prognoze sunt cu atât mai credibile cu cât cele făcute pentru perioada imediata au început deja să se împlinească în ultimii trei ani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ