ELENA UDREA, vizitată de Ruxandra Dragomir în arest: "Sper să fie ultima oară când vin aici"

| 17 apr, 11:03

ELENA UDREA a fost vizitată, vineri, în arest, de mama ei şi de prietena Ruxandra Dragomir. Udrea a rămas în arestul preventiv după ce, joi, magistraţii ICCJ, i-au respins contestaţia şi au decis ca această să fie cercetată în continuare în arest.

Ruxandra Dragomir a declarat, la sosire, că speră să fie ultima oară când vine aici.

"Sper să nu ne mai vedem aici", a spus Dragomir.

Magistrații de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au respins, joi, contestaţia depusă de avocații Elenei Udrea faţă de decizia instanţei de a-i respinge cererea de înlocuire a arestului preventiv. Decizia pe care a luat-o ICCJ este una definitivă.

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a declarat la România TV, după aflarea sentinţei: "Poate că ar fi mai nimerit ca în ziua termenului şi avocatul să posteze ceva concluzii în apărare şi să-şi facă un blog, pentru ca lumea să vada şi elementele apărării şi să fie dezbătute la fel de mult precum cele ale acuzării. Levom aduce în spaţiul public cu argumente juridice, pentru că trebuie să contrabalansăm fiecare aspect care ţine de libertatea doamnei Udrea". Marius Striblea a mai spus că Elena Udrea nu va face niciun denunţ, explicând şi motivele: "Denunţuri fac cei care au cunoştinţă despre fapte penale, iar strategia doamnei Udrea nu a fost niciodată de a face denunţuri, nici despre ea şi nici despre alticineva".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 apr, 05:41
marius
Ruxandra Dragomir e barbatul lui Udrea ,au cumparat toate jucariile sexuale .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ