INCREDIBIL: A jurat la Mormântul Sfânt că nu o urmăreşte. Dezvăluiri ŞOC despre Gheorghe Nichita

| 15 mai, 08:57

Dezvăluiri incredibile făcute de avocatul Adinei Samson, fostă iubită a lui Gheorghe Nichita. Potrivit acestuia, primarul ieşean a dus-o pe iubita sa la Mormântul Sfânt din Ierusalim, unde i-a jurat că nu o urmăreşte cu poliţia.

În plus, edilul i-ar fi promis Adinei Samson că o va numi chiar pe ea şefă a poliţiei locale, asta doar dacă îl va ierta.

”Mesajele pe care i le trimitea uneori frizau patologicul. Trăia stări diferite, ba o amenința, ba se milogea să se împace, ba se jura că nu a pus pe nimeni să o urmărească, ba jura pe Mormântul Sfânt de la Ierusalim că se va cuminți, peste două zile uita, acesta este Nichita. Gheorghe Nichita, într-un mesaj, îi propunea să ajunga șefa poliției locale”, susține Dragomir Tomașeschi, avocatul Adinei Samson la un post de televiziune. 

Şi nu sunt singurule acuzaţii grave care i se aduc lui Gheorghe Nichita. Mihai Cozma, fost ofiţer de Securitate şi fost colonel DGIPI susţine că Adina Samson nu ar fi fost singura femeie care a căzut victimă geloziei primarului. Cozma a declarat că are dovezi potrivit cărora Nichita ar mai fi avut un scandal cu o altă amantă pe care a bătut-o. Scena s-ar fi petrecut în urmă cu 16 ani, pe vremea când actualul edil ocupa funcţia de director al regiei de apă şi canalizare din Iaşi.

Citeşte şi: Gheorghe Nichita, primarul din Iaşi, VIZITĂ SURPRIZĂ în arest la domiciliu

”Persoana respectivă era o femeie frumoasă, deșteaptă și cu funcție. A dus-o la Paris, a dus-o la cutare și s-a lăsat cu bătaie până la urmă și nu numai el, a aflat și nevastă-sa, doamna profesoara, care pozează în persoana miloasă misterioasă și a bătut-o pe femeia aia cu bărdița în Parcul Copou. A aflat de această relație neoficială și s-a dus și i-a aplicat o corecție”, a declarat colonelul în rezervă Mihai Cozma. 

Fostul colonel mai spune şi că detectivul particular tocmit s-o urmărească pe Adina Samson a fost de fapt plătit în baza unui contract încheiat cu Ştefan Avârvarei, adjunctul Poliţiei Locale Iaşi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ