Klaus Iohannis motivează pe Facebook retrimiterea legii finanțării partidelor înapoi în Parlament

| 10 apr, 18:40

Președintele Klaus Iohannis a motivat, vineri, pe pagina de Facebook, decizia de a retrimite legea finanțării partidelor înapoi în Parlament. Potrivit șefului statului, schimbarea clasei politice nu se poate face fără „transparență în gestionarea banilor primiți de partide”.

Mesajul lui Iohannis vine după ce Administrația Prezidențială a anunțat că președintele cere reexaminarea legii, trimițând-o înapoi către parlamentari.

„Schimbarea clasei noastre politice, atât de așteptată de cetățeni, nu se poate face fără transparență în gestionarea banilor primiți de partide. De aceea, am trimis Parlamentului spre reexaminare Legea finanțării partidelor politice și a campaniilor electorale. O lege atât de importantă trebuie să fie bine dezbătută și limpede formulată, ca să nu lase loc de interpretări sau derapaje”
,  a scris Iohannis pe rețeaua de socializare.

Citeşte şi: Klaus Iohannis trimite spre reexaminare Legea privind finanţarea partidelor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ