Răsturnare de situaţie în dosarul Mircea Băsescu. Fratele îl ÎNFUNDĂ pe fostul preşedinte?

| 09 apr, 09:30

Răsturnare de situație în Dosarul Mircea Băsescu. Fratele fostului președinte, Mircea Băsescu, nu neagă că o parte din banii primiţi de la Bercea Mondial a ajuns la Traian Băsescu. Mircea Băsescu nu a negat în mod explicit, în faţa instanţei din Constanţa, acolo unde a fost audiat săptămâna aceasta, că ar fi dat o parte din banii primiţi de la Bercea Mondial fratelui său, Traian Băsescu.

Potrivit Antena 3, întrebat în faţa judecătorilor dacă o parte din banii primiţi de la Bercea Mondial a fost remisă fratelui său, Mircea Băsescu a spus că preferă să nu răspundă la această întrebare.

Avocat: "Aţi afirmat că aţi transmis o parte din bani fratelui dumneavoastră? Aţi remis aceşti bani?

Mircea Băsescu: "Nu comentez. Prefer să nu răspund la această întrebare”.

„A preferat acest răspuns nesincer, care dovedeşte că a fost implicat - în opinia mea - într-o relaţie cu fratele său.(...) Atitudinea asta nesinceră probabil că îi va adăuga câţiva ani de închisoare la pedeapsă”, a comentat Răzvan Savaliuc, invitat în emisiunea Sinteza Zilei prezentată de Mihai Gâdea.

Citeşte şi: Mircea Băsescu, o nouă LOVITURĂ. Ce se întâmplă cu fratele lui TRAIAN BĂSESCU

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ