TRAIAN BĂSESCU, Paşte de COŞMAR. Bercea Mondial îi aplică lovitura de ŞOC

| 13 apr, 11:52

Deși încearcă să ia distanță cât de mult se poate de fratele său, Mircea Băsescu, fostul președinte Traian Băsescu se vede prins în vâltoare. Avocatul lui Bercea Mondial, Pavel Abraham, susține că la finalul acestei luni Traian Băsescu va fi citat ca martor în instanță.

"La sfârşitul acestei luni este un termen la care se pot propune noi probe. Noi vom face acest lucru, le avem pregătite. Între cei care vor fi propuşi pentru a fi audiaţi ca martori este inclusiv fostul preşedinte. Domnia sa are dreptul să se abţină, fiind fratele inculpatului, dar va decide domnia sa. Am văzut că are alte priorităţi. Udrea e înaintea fratelui şi chiar a familiei domnului Mircea Băsescu. Dar asta e o altă chestiune, nici măcar ironie nu pot s-o numesc. Termenul nostru e pe 30 aprilie, asta ar însemna la primul termen din luna mai sau când va decide instanţa”, a explicat Pavel Abraham, la România TV.

Citeşte şi:  Traian Băsescu, dorință incredibilă în ziua de Paște. Ce vrea fostul președinte

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 apr, 08:58
Florin Stefan
Oferta
Cea mai accesibila oferta de lucru online! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire online, de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim toate detaliile dupa ce trimiteti un mesaj cu textul ”Info” la aceasta adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ