Traian Băsescu, un nou atac lansat pe Facebook. Ţinta: jurnaliștii

| 10 apr, 15:29

Traian Băsescu a lansat un nou atac dur pe Facebook, de această dată ţinta sa fiind jurnaliştii."Văd jurnaliști în spațiul public manifestîndu-se exact precum delatorii care au fost prinși furînd și în fața procurorilor spun că au furat pentru alții", scrie fostul lider de la Cotroceni.

"Văd jurnaliști în spațiul public manifestîndu-se exact precum delatorii care au fost prinși furînd și în fața procurorilor spun că au furat pentru alții.

Așa și cu jurnaliștii care afirmă nici mai mult, nici mai puțin că "Băsescu apără infractorii".

Nu m-ați auzit pledînd în favoarea neanchetării de către procurori a suspecților de acte de corupție și nici nu veți auzi așa ceva.

Eu pledez, însă, contrar setei de spectaculos a unora pentru o justiție care să respecte drepturile omului. Iar, în ultimele luni, parcă demnitatea, libertatea și dreptul la apărare au fost sacrificate pe altarul spectacolului umilinței, a îngrădirii libertății și a dreptului la apărare", a scris fostul președinte pe Facebook.

Citește și: Traian Băsescu îi ATACĂ DUR în Vinerea Mare pe Iohannis şi Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ