10.000 de spectatori au cumpărat deja bilete la Festivalul Internațional de Teatru din Sibiu

| 02 iun, 23:39

Un număr de 10.000 de spectatori și-au cumpărat deja bilete la spectacolele care vor avea loc între 12 și 21 iunie, în cadrul celei de a 22-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), au anunțat marți organizatorii.

Iubitorii teatrului mai au la dispoziție zece zile pentru a-și cumpăra unul din cele 11.000 de bilete rămase.

"Organizatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu anunță un număr de 21 de reprezentații sold-out și 10.000 de bilete vândute până astăzi, după punerea în vânzare a biletelor pentru toate spectacolele din programul acestei ediții a festivalului. La cererea publicului, s-a suplimentat numărul de reprezentații și numărul de bilete pentru anumite spectacole. Programul celei de-a XXII-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu este cel mai complex de până acum: 21.000 de bilete au fost puse la dispoziția publicului pentru 119 spectacole indoor. La acestea se adaugă peste 300 de evenimente outdoor (spectacole de stradă), conferințe, expoziții, lansări de carte, proiecții de filme, spectacole lectură, dezbateri, la care accesul publicului este gratuit", se arată într-un comunicat trimis marți.

Cererea spectatorilor s-a mai programat câte o reprezentație pentru următoarele spectacole: 'Cruzimea frumuseții și a puterii (Laboratorul Phaedrei)', RootlessRoot (Grecia) — vineri, 19 iunie, ora 17,00, Teatrul Național "Radu Stanca" din Sibiu, Sala Studio; 'La țigănci' — UNTEATRU (România) — sâmbătă, 20 iunie, ora 16,00, la Teatrul pentru Copii și Tineret Gong — Sala etaj și 'De vânzare / For Sale', Teatrul Odeon (România) — duminică, 21 iunie, ora 22,00, la Colegiul Național 'Octavian Goga' — Sala de sport.

De asemenea, a fost suplimentat numărul de bilete pentru fiecare dintre cele trei reprezentații ale spectacolului 'Faust' (Teatrul Național 'Radu Stanca' Sibiu), programate în datele de 12, 14 și 20 iunie, ora 22,00, la Baza SC CONSTRUCTII SA, Str. Triajului 1 — 3 — Viaductul Vasile Aaron.

Până la începerea FITS, organizatorii vor recomanda în fiecare zi trei spectacole sau trei companii, pentru a familiariza publicul cu punctele de interes ale programului din acest an.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ