Decizie radicală! Lacătele de pe Podul Minciunilor din Sibiu, tăiate după 15 iunie

| 27 mai, 18:07

Primăria Sibiu a luat o decizie radicală în privința lacătelor puse de îndrăgostiți pe Podul Minciunilor pentru a-și “sigila relaţia”. Toate lacătele de pe Podul Minciunilor, una dintre cele mai cunoscute atracții ale orașului Sibiu, vor fi tăiate, după 15 iunie.

"Pe mine m-a impresionat modul acestor tineri de a-și arăta senimentele. Mă bucur că Sibiul, prin obiectivele sale turistice, atrage astfel de emoții. Totuși, trebuie să avem în permanență în vedere conservarea și protejarea monumentelor noastre, Podul Minciunilor fiind unul dintre cele mai vizitate și apreciate. Sunt sigură că tinerii vor înțelege motivele pentru care ne vedem nevoiți să îndepărtăm aceste lacăte", a declarat primarul interiimar al Sibiului, Astrid Fodor, relatează turnulsfatului.ro.

Direcția Județeană pentru Cultură Sibiu a transmis municipalității o adresă prin care semnalează faptul că aceste lacăte "afectează aspectul și în timp, stabilitatea elementelor de fier" ale acestuia. În adresă se transmite rugămintea de a se demonta lacătele și "prevenirea oricăror alte intervenții care ar putea prejudicia aspectul, valoarea și stabilitatea podului".

În consecință, îndrăgostiții care au păstrat cheile de la lacătele puse Podul Minciunilor le pot descuia și recupera până pe 15 iunie, după acest termen, ele urmând a fi tăiate tăiate și depozitate de către administrația locală, până la sfârșitul anului.

Citeşte şi: Alertă în Chişinău! Autorităţile au găsit ARME, BOMBE şi COCKTAILURI MOLOTOV

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ