PASIUNILE ascunse ale lui Klaus Iohannis. Ce face preşedintele când ajunge în Sibiu

| 31 mar, 10:03

Apar dezvăluiri inedite despre preşedintele Klaus Iohannis care are la subsolul casei din Sibiu un atelier de tâmplărie imens unde stă şi o zi întreagă atunci  când ajunge acasă. În plus, apropiaţii spun că soţii Iohannis au mai multe pisici pe care le adoră şi cărora le-au amenajat un spaţiu special în casă.

"Sub casa în care stă la Sibiu, cu Carmen, Klaus şi-a amenajat nişte ateliere încăpătoare, sunt la fel de mari precum camerele de deasupra. Ţine acolo bormaşini, tot felul de scule, are şi un banc de lucru. Şi acum, cand intră acolo, nu mai iese cu orele", au spus rude de-ale preşedintelui.

De altfel, Klaus Iohannis şi-a construit singur mare parte din casă.

Un prieten apropiat al preşedintelui a povestit cum actualul preşedinte şi-a construit singur mansarda.

"Mai bine v-aş spune că şi-a făcut singur mansarda. A proiectat-o cu mâna lui, iar proiectul l-a înmânat constructorilor. A aplicat fizica creativ. Cu toţii căutam meşteri. Meşterii erau deja plecaţi. după ce a văzut la doi-trei dintre noi a zis că aştia nu sunt meşteri. Şi-a cumpărat o carte s-a dus în magazin, a zis că astea nu sunt materiale. S-a dus în Germania, şi-a luat materialele, a măsurat de zece ori, a tăiat o dată şi când am mers şi am văzut ce a făcut am zis : dacă ştiam, te chemam şi la noi".

Soţii Iohannis sunt şi mari iubitori de animale.

"Klaus şi Carmen ţin enorm la pisicile lor, le-au făcut locuri special în casă numai pentru ele. Fiecare are nume şi este tratată ca un membru al familiei", au mai spus rudele lui Iohannis.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS, 100 de zile la Cotroceni

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 mar, 11:03
VIORICA
OFERTA LOC DE MUNCA
Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ