Ce i-a transmis Klaus Iohannis lui Eugen Teodorovici la depunerea jurământului

| 30 mar, 11:51

Eugen Teodorovici și Marius Nica au depus, luni diminieața, jurământul de investitură la Palatul Cotroceni.

Președintele Klaus Iohannis i-a urat luni succes lui Eugen Teodorovici în funcția de ministru al Finanțelor, în cadrul ceremoniei de învestitură care a avut loc la Palatul Cotroceni.

"Vă doresc succes în noua poziție, multă eficiență și numai bine", i-a transmis lui Teodorovici șeful statului.

În ceea ce îl privește pe Marius Nica, noul ministru al Fondurilor Europene, care a depus și el jurământul, Iohannis i-a cerut acestuia să găsească metode pentru atragerea de fonduri europene.

Citeşte şi: Cine este MARIUS NICA, noul ministru al Fondurilor Europene

"Vă doresc succes, să găsiți metode să atrageți fonduri europene mai multe", i-a spus Iohannis lui Nica.

Eugen Teodorovici și Marius Nica au depus luni la Palatul Cotroceni jurământul de învestitură în funcțiile de ministru de Finanțe și, respectiv, de ministru al Fondurilor Europene, în prezența președintelui Klaus Iohannis, a președinților Senatului și Camerei Deputaților, Călin Popescu-Tăriceanu și Valeriu Zgonea, și a premierului Victor Ponta.

Citeşte şi: Cu cine îl compară Mircea Cărtărescu pe Iohannis: "O CATASTROFĂ"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 mar, 12:16
Tavi
Ai grija de batrinete acuma pina esti tinar
Cea mai noua oferta de lucru !!! Oferim curs gratuit si complet de instruire ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta.S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pina esti tinar. sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala.Part-time(in timpul liber 3 ore/zi) sau full-time. Cerem seriozitate maxima.Alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ