Cum îl sapă Gorghiu pe Predoiu pentru a-i sufla funcţia de premier

| 30 mar, 17:44

Cătălin Predoiu este obişnuit să cedeze locul. Cedând locul de candidat al dreptei la prezidenţiale în favoarea lui Iohannis (după ce a fost confirmat drept candidat de către tot PDL-ul), Predoiu a creat un precedent periculos de care este foarte probabil să profite Alina Gorghiu.

Puşi în faţa misiunii de a mobiliza strada, amorţită din punct de vedere social, Cătălin Predoiu şi Alina Gorghiu îşi dau la gioale, ce-i drept finuţ. Pentru cine are ochi să vadă, ca să continuăm analogia fotbalistică, Predoiu a fost lăsat într-un “offside” de toată frumuseţea de Gorghiu. Aceasta din urmă l-a contrazis public pe Cătălin Predoiu, presupusa propunere a PNL pentru funcţia de premier, pe chestiunea protestelor care trebuiau organizate vineri în Piaţa Univeristăţii, împotriva deciziei Senatului de a-l menţine în libertate pe  Dan Şova. După ce Cătălin Predoiu a făcut un apel pe Facebook către românii activi să iasă în stradă și să protesteze împotriva votului din Senat pe cazul Dan Șova, Gorghiu a spus: ”Cetățenii nu pot fi mobilizați la protest prin apeluri ale politicienilor pe Facebook!”

Citeşte şi: Scandalul Tăriceanu-Gorghiu pe funcţiile ministeriale: Îşi doreşte şi ea să ajungă ceva

Alina Gorghiu este mult mai prezentă decât Predoiu. Dacă faceţi un mic studiu al apariţiilor sale publice, nu o să observaţi că preşedinta PNL îi pronunţă numele celui care ar trebui să formeze un guvern de dreapta. Gorghiu nu îl promovează deloc pe domnul Predoiu, dimpotrivă, când are ocazia îi mai aruncă şi câte un băţ la spiţe.

Pe piaţa zvonurilor circulă informaţii că Alina Gorghiu ar vrea să fie de fapt preferata lui Iohannis pentru ledearship-ului unui nou Guvern în detrimentul perdantului Cătălin Predoiu. Lipsa unui program coerent al PNL şi comunicarea deficitară pe programul prezentat de Predoiu au acum o explicaţie. Se aşteaptă momentul oportun pentru rocada Gorghiu – Predoiu pentru funcţia de Prim Ministru al României.

PNL vrea să vină din nou cu o propunere inedită pentru una dintre cele mai înalte funcţii în stat. O tânără politician, care cel puţin până în momentul izbuncirii scandalului Şova nu avea un trecut controversat: Alina Gorghiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 mar, 11:00
bobhiu-goghiu
premier?
predoiu a fost pus de udrea la ministerul justitiei-un pampalau fost peste al lui nuty, boghiu o tembela scolita la party-f.f
31 mar, 08:15
cantautor
1.seful ANAF,bugetar,are un hotel in Bucuresti,nu da bon fiscal
2.Un deputat banal,imprumuta un amic cu aprox.90 milioane eur
3.un fost ministru are peste 100 tablouri de autori cunoscuti si salariul maxim de 1000 eur/luna in ultimii 10 ani
4.DNA nu are nici macar indicii rezonabile cati bani au ramas la Florica si Stelu,in schimb stie precis cati au declarat acestia ca au dat
5.Sova este nevinovat 100% dar refuza sa se lase pe seama justitiei..
6.sunt o groaza de probleme...ziaristul Ionescu zis Gaga Ghita, are preocupari politice savante
uite,si din acest motiv iubesc eu Romania
31 mar, 08:10
Florin
O tema noua
Dacă îţi doreşti sincer să câştigi bani mai mulţi decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveţi să acorzi mult mai puţină atenţie lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău şi mult mai multă atenţie "micuţei voci" care îţi vorbeşte în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email
[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ