Alina Gorghiu a DEZVĂLUIT prioritatea PNL: Căutăm candidaţi CURAŢI pentru alegerile din 2016

| 02 apr, 20:02

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat că prioritatea partidului pentru perioada următoare este identificarea candidaților pentru alegerile locale din 2016, unul din principalele criterii de selecție fiind lipsa acuzațiilor de corupție.

"Suntem la momentul la care va trebui în mod real să identificăm candidații pentru alegerile locale de anul viitor. Este cel mai important demers pe care PNL îl va face în intervalul următor și a reieșit din toate discuțiile cu cei prezenți în sală că electoratul și membrii noștri de partid se așteaptă ca viitorii candidați să îndeplinească câteva criterii și cel mai important a fost acela legat de integritate și de lipsa problemelor care țin de aspecte de corupție. (...) Pe lângă aceste criterii, va trebui să găsim oameni care sunt profesioniști, care stau bine ca notorietate în comunitatea dumneavoastră și, categoric, va trebui deschis partidul", a afirmat Alina Gorghiu, într-o conferință de presă organizată la finalul întâlnirii cu membrii de partid, conform Agerpres.

Citeşte şi:  Cutremur în PNL! Noi dezvăluiri despre contractele Alinei Gorghiu cu Statul!

Alina Gorgiu a fost prezentă joi, alături de Vasile Blaga, la Zalău, la Consiliul de coordonare județean al filialei Sălaj a PNL, eveniment la care au participat circa 400 de membri și simpatizanți ai partidului.

Co-președintele PNL a adăugat că a venit în Sălaj, județ în care care a finalizat fuziunea în toate organizațiile locale, pentru a da un semnal că, în ciuda discuțiilor din mass-media și a "preocupării" PSD pentru cât de bine se desfășoară fuziunea PNL cu PDL, aceasta "merge în parametri corecți".

Citeşte şi:  Cum îl sapă Gorghiu pe Predoiu pentru a-i sufla funcţia de premier

"Am vrut să dăm un semnal foarte clar că fuziunea nu se face doar pe hârtie, ci trebuie urmărită și monitorizată în teritoriu, iar atenția pentru acest proces complex și poate cel mai de anvergură proiect de la Revoluție încoace, și vorbesc de această fuziune a fostului PDL cu fostul PNL, este pe făgașul corect. (...) Vă spun astăzi de aici, iar mâine vom fi în Bihor — am fost și în alte județe — fuziunea merge în parametri corecți, așa cum prevede statutul PNL. Astăzi suntem într-o organizație care a finalizat fuziunea în toate localitățile. Nu este un titlu de glorie, nu este nici o laudă, ci este o realitate", a mai afirmat Gorghiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 apr, 00:39
ioana
vreau
. Daca doriti sa aveti succes urcati si iesiti la lumina stralucitoare a succesului, înconjurati-va de oameni ce stiu sa reuseasca in viata. Tineti in mână intreaga putere de a alege, folositi-va aceasta putere!
Trimite ”vreau” la adresa de email [email protected]
Fara detalii pe facebook, program part-time, conexiune la internet
Instruire gratuita, seriozitate, rabdare si perseverenta.
Solicitam si oferim seriozitate.
03 apr, 08:03
Gigi
Afacere tip franciza
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
02 apr, 21:18
liviuioan
---VULPEA--
Evenimentele se desfasoara in ritm alert si scenariile echipelor de diversiune sunt aruncate in spatiul public . De la nervosul VANGHELIE--la ascultatorul PETRACHE--furtunosul lautar ORiBANi--somnambulul GEOALA--apare si ingenua CELIMENA--sa trieze gainile outoare . Altii--gandesc pe 5 ANI, iar TATUCUL--are mapele tuturor .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ