RĂZBOI pe faţă între GORGHIU şi TĂRICEANU. Ultima LOVITURĂ

| 30 mar, 10:17

După ce șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a lansat o serie de atacuri la adresa Alinei Gorghiu, copreședintele PNL îi replica fostului lider al liberalilor.

În cadrul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Alina Gorghiu punctează că Tăriceanu ”preia toate miniciunile difuzate de PSD” la adresa sa. De asemenea, liderul PNL precizează că Tăriceanu i-ar fi oferit anul trecut funcții ministeriale în schimbul plecării din PNL, dar punctează că ”spre deosebire de domnia sa ea nu poate fi cumpărată pentru a trăda partidul din care a făcut parte de la intrarea în politică”.

Nu în ultimul rând, Gorghiu îi transmite șefului Senatului că ar putea să împrumute mai mult din ”demnitatea și rafinamentul foștilor președinți ai PNL”.

Citeşte şi: Alina Gorghiu, prinsă cu rața-n gură

”Este normal ca dl Tăriceanu, din postura de purtător de cuvânt informal al lui Victor Ponta, să preia toate minciunile difuzate de PSD la adresa mea. E greu de conceput ca domnia sa să creadă, însă, cu adevărat, în ceea ce spune, de vreme ce anul trecut îmi propunea funcții ministeriale în schimbul plecării din PNL.

Spre deosebire de domnia sa eu nu pot fi cumpărată pentru a trăda singurul partid din care am făcut parte de la intrarea în politică, acum 13 ani deja…Si nici nu am vreo obligatie la PSD sau altcineva, cum pare sa fie cazul altora.

Mi-as fi dorit ca dl Tariceanu sa împrumute mai mult din demnitatea si rafinamentul foștilor președinți PNL, in fața cărora ne aplecăm cu infinit respect la fiecare Congres.”, precizează Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 mar, 08:39
gina
oferta de lucru
Dacă vă concentraţi asupra lucrurilor dorite şi ţineţi gândurile departe de ceea ce vă provoacă teamă, scopurile voastre, oricare ar fi ele, se vor materializa în cele din urmă şi vor deveni realitate. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ